Us haig de confessar que els meus gelats preferits del món i més enllà són el de la gelateria Giotto de Blanes...en especial el de recuit de Fonteta, que és celestial! Però ahir vam tastar el de crema catalana, que també va resultar molt i molt bo, pel que vaig decidir iniciar la temporada de batuts amb un homenatge a aquest gelat i a les postres més tradicionals de casa nostra!
INGREDIENTS
gelat de crema catalana
llet ben freda
caramel líquid
sucre i unes gotes de llimona per fer els cruixents de caramel
PREPARACIÓ
Primer de tot trieu un bon gelat. Aquest ja us avanço que és espectacular!
En el got de la batedora de peu que tingueu poseu-hi 2 boles de gelat per cada got de llet.
Afegiu la llet...
i bateu.
Decoreu la vora del got amb caramel líquid, ompliu amb el batut i decoreu amb cruixents de caramel, que podeu fer desfent sucre amb unes gotes de llimona i, amb l'ajuda d'una cullera, fent dibuixos sobre un paper de forn, que en 2 o 3 minuts s'enduriran!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada