De carrot cakes en corren mil receptes, fins i tot aquí al bloc en tinc un amb xocola blanca que és molt bo (clickeu aquí per veure'l), però aquest és molt humit, perquè té molta proporció de pastanaga, i recobert de xocolata negra...resumidament: una delícia!
INGREDIENTS (per un motlle de plum cake rectangular)
2 ous grossos
165 de panela
80 ml d'oli de girasol
1 culleradeta de pasta de vainilla bourbon
1 iogurt
135 grams de farina de blat
1/2 culleradeta de llevat químic
1/4 de culleradeta de bicarbonat
200 grams de pastanaga ratllada o picada
un grapat de nous trinxades
xocolata negra de cobertura per decorar (i si en teniu una mica de blanca
o candy melts de colors, podeu fer una decoració molt xula)
PREPARACIÓ
Bateu molt i molt bé la panela i els ous.
Sense deixar de batre, afegiu-hi l'oli de girasol, molt a poc a poc.
Tot seguit la pasta de vainilla i el iogurt.
Per acabar, ja a mà, incorporeu la farina, prèviament barrejada amb el llevat i el bicarbonat.
I per acabar, la pastanaga i les nous.
Dipositem la massa en un motlle rectangular, prèviament folrat amb paper de forn i engreixat.
I enforneu a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 40 minuts o fins que en punxar-lo l'estri surti net.
Deixeu refredar una mica dins el motlle, i després acabeu de deixar refredar completament damunt una reixa.
Un cop fred, foneu xocolata i la repartiu pel damunt, i amb xocolata blanca o candy melts de color, i amb l'ajuda d'un punxó, feu unes decoracions ben xules!
És un pastís boníssim. Que vagi de gust!
Buenísimo y una decoración preciosa.
ResponEliminaPetons