Avui és el torn d'una recepta salada de temporada molt fàcil i resultona: farcellets d'espàrrecs, formatge de cabra i pernil. Cinc minuts de preparació, una estona de forn i llestos!
INGREDIENTS (per sis farcellets)
1 placa rectangular de pasta de full
6 rondaxes de formatge de cabra
6 culleradetes de tiretes de pernil salat
ou per pintar
llavos de rosella per decorar
PREPARACIÓ
Saltegem els espàrrecs una miqueta per la paella, només amb un rajolí d'oli i un pessic de sal.
Mentrestant, tallem la placa de pasta de full en sis rectangles.
Disposem una rodanxa de formatge de cabra, esmicolada, damunt de cada rectangle.
També una culleradeta de tiretes de pernil i tres espàrrecs dels que heu prèviament saltejat.
Pintem els marges amb ou batut i tanquem el farcell.
Pintem el farcellet amb més ou batut i empolsinem amb llavors de rosella.
Enfornem durant uns 20 minuts, o fins que els farcells estiguin dauradats.
Deixeu refredar una mica damunt una reixa...i llestos!
Tindreu un entrant d'allò més vistós i requeteboníssim!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada