Si voleu menjar verdura de manera diferent i mooooolt gustosa, aquesta és la vostra recepta: una variant del pastís que ahir va penjar @sobrillasblog! No us la deixeu perdre!
INGREDIENTS (Per un motlle petit d'uns 18 cm de diàmetre)
250 grams de carbassó cru
150 grams de panela
200 grams de farina amb llevat incorporat
2 cullerades de pasta de llimona
3 ous
100 ml d'oli
I suc de llimona i sucre llustre pel glacejat
PREPARACIÓ
És tan senzill com barrejar el carbassó pelat i tallat amb la resta d'ingredients, al got del batedor de peu, i barrejar bé!
Un cop aconseguida una barreja homogènia, de textura força líquida, abocar en el motlle, prèviament folrat amb paper de forn.
Enfornar a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant aproximadament 25 minuts, o fins que, en punxar-lo, l'estri surti net. Llavors treure del forn, i repartir pel damunt el suc de llimona i el sucre llustre, que prèviament haureu barrejat bé. Tornar a enfornar 5 minuts més.
Passats els cinc minuts, desenforneu i deixeu refredar...i ja podreu decorar, presentar i degustar!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada