La vaig veure a instagram i me'n vaig enamorar...aquesta recepta és un gran descobriment! Fàcil, molt vistosa i extremadament gustosa...No deixeu de preparar-la per qualsevol esdeveniment estiuenc que tingueu!
INGREDIENTS
Mig pot de galetes salades
3 nous de mantega
2 ous
75 grams de formatge ratllat
160 grams de formatge crema
sal i pebre
salsa de tomàquet i pebrots del piquillo (o melmelada de tomàquet, o de pebrot)
PREPARACIÓ
Trinxem les galetes salades.
Amb aquest nanotallador és d'allò més senzill!
Fonem la mantega, i la incorporem a les galetes.
Barregeu bé i disposeu al cul del motlle escollit (de 18 cm), apretant bé per compactar la capa.
Reserveu una estona a la nevera.
Mentrestant, barregeu bé el formatge crema, el formatge ratllat, els ous, la sal i el pebre.
Aboqueu damunt la capa de galeta, i enforneu, a 160 graus (opció rebosteria: escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 20-25 minuts.
Un cop cuit (veureu que ho està quan el farcit estigui quallat), desenforneu i deixeu refredar.
Abans de servir, repartiu pel damunt la salsa. En aquest cas, una de tomàquet i pebrot del piquillo, però també podria fer-ho amb melmelada de pebrot o de tomàquet.
I llestos! Canela fina!
Que vagi de gust!
Jo també me n'acabo d'enamorar. Té una pinta impressionant!!!.
ResponEliminaMe l'apunto per fer-la un dia d'aquests!.
Es fa en un moment i el resultat és espectacular! Una abraçada Marta!
Elimina