Aquesta batut, fet amb gelat casolà, és només una excusa per estrenar la meva última adquisició innovadora: les "canyetes" comestibles! Un gran i ecològic invent! Encara són una mica cares i difícils de trobar, però la idea és bona i si triomfa, que pel bé del planeta espero que si, segur que milloraran de preu i seran més assequibles! De moment n'hi ha de maduixa, llima, poma i canyella...m'agraden totes!
INGREDIENTS
2-3 boles de gelat casolà de dolç de llet
1 got de llet semidesnatada ben freda
nata muntada i cacau per decorar
una canyeta comestible amb gust a canyella
Aquestes són les canyetes comestibles de les que us parlava... |
Espero que ben aviat sigui una opció que tothom tingui present! |
PREPARACIÓ
Necessitem un bon gelat casolà de dolç de llet. En aquest cas, jo he fet servir el de dolç de llet i xocolata que vaig preparar l'altre dia. Podeu trobar la recepta clickant a aquí.
Posem les boles de gelat i la llet a la batedora de got, i batem enèrgicament.
Col.loquem en un got el batut, i decorem amb nata i cacau en pols.
I preneu-vos aquesta delícia tot xarrupant amb una "canyeta" que després també us podreu cruspir!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada