diumenge, 11 d’agost del 2019

BATUT DE DOLÇ DE LLET

Aquesta batut, fet amb gelat casolà, és només una excusa per estrenar la meva última adquisició innovadora: les "canyetes" comestibles! Un gran i ecològic invent! Encara són una mica cares i difícils de trobar, però la idea és bona i si triomfa, que pel bé del planeta espero que si, segur que milloraran de preu i seran més assequibles! De moment n'hi ha de maduixa, llima, poma i canyella...m'agraden totes!


INGREDIENTS
2-3 boles de gelat casolà de dolç de llet
1 got de llet semidesnatada ben freda
nata muntada i cacau per decorar
una canyeta comestible amb gust a canyella

Aquestes són les canyetes comestibles de les que us parlava...

Espero que ben aviat sigui una opció que tothom tingui present!

PREPARACIÓ
Necessitem un bon gelat casolà de dolç de llet. En aquest cas, jo he fet servir el de dolç de llet i xocolata que vaig preparar l'altre dia. Podeu trobar la recepta clickant a aquí.



Posem les boles de gelat i la llet a la batedora de got, i batem enèrgicament.


Col.loquem en un got el batut, i decorem amb nata i cacau en pols.


I preneu-vos aquesta delícia tot xarrupant amb una "canyeta" que després també us podreu cruspir!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada