Entre la calor, la feina i els múltiples compromisos socials familiars, feia dies que no publicava...però torno amb una recepta fantàstica, i estrenant un estri que m'han regalat anticipadament pel meu sant. És un accessori que feia molt temps que desitjava, i que de ben segur utilitzaré sovint, sobretot en època estiuenca: la geladora de la KA!!!!
INGREDIENTS
500 ml de nata per muntar
250 ml de llet
300 grams de dolç de llet (més una mica més per decorar)
una bossa de gotes de xocolata negra
Aquests són els ingredient clau d'aquest gelat! |
PREPARACIÓ
El dia abans, portem a ebullicció la nata i la llet.
Retirem del foc, hi afegim el dolç de llet i remenem fins que quedi ben dissolt.
Posem el recipient dins un bol amb aigua i glaçons, i remenem de tant en tant, per tal que la barreja es refredi el més ràpid possible.
Un cop freda, disposem en un envàs, i reservem a la nevera fins l'endemà.
I aquí entra en joc la meva flamant geladora de la KA.
La muntem, aboquem el líquid, i a velocitat mínima, deixem que vagi "mantecant".
En els darrers minuts, amb molt de compte, afegim les gotes de xocolata.
Veure que, en poc més de 20 minuts, adquireix una textura ideal.
Llavors aboqueu en un recipient apte per congelador. Jo entre capa i capa he posat una mica més de dolç de llet.
I al damunt també! El deixeu reposar al congelador durant 4-6 hores, i ja el podeu servir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada