Avui he decidit cuinar amb un ingredient estrella: la pastanaga...una mena de repte pastanaguil! La primera recepta que n'ha sortit és aquesta crema, que acompanyada d'una mica de iogurt i uns crostons casolans, ha resultat un plat espectacular!
INGREDIENTS (per 5 bols de crema)
10 o 12 pastanagues
3 o 4 patates petites
1 porro
1 cullerada de ceba confitada
oli d'oliva, sal i pebre
1 litre de caldo de pollastre
2 o 3 cullerades de iogurt
crostons i una mica més d'oli d'oliva i iogurt per decorar
PREPARACIÓ
Pelem i tallem les pastanagues.
Les posem en una cassola juntament amb 3 o 4 patates petites i el porro trossejat.
Ho sofregim tot una mica amb oli d'oliva, hi afegim la ceba caramel.litzada, barregem bé i afegim 1 litre de caldo de pollastre.
Salpebrem i deixem coure fins que la verdura estigui cuita.
Hi afegim el iogurt i triturem molt i molt bé.
Al final us ha de quedar una crema més o menys així.
I si l'acompanyeu amb un raig de bon oli, una mica de iogurt i uns crostons casolans...mireu quin goig!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada