I la tercera i darrera recepta del dia amb pastanaga: melmelada de pastanaga, al toc de rom! Us sorprendrà! Repte pastanaguil superat...les pastanagues que tenia a la nevera han donat per moooolt!
200 grams de pastanagues
125 grams de sucre
el suc d'una llimona
1 got o got i mig d'aigua
un bon raig de rom
PREPARACIÓ
Pelem i tallem les pastanagues a trossets petits.
Barregem bé amb el sucre i el suc de llimona.
De sucre he fet servir un que compro a França, especial per confitures, però si no en teniu, podeu fer servir el normal.
Ho deixem reposar uns minuts i ho posem en un caçó a foc baixet. Hi afegim l'aigua. Comencem per un got i si veiem se'ns evapora molt, n'hi afegim una mica més.
Quan la pastanaga estigui una mica tova, afegim el rom i triturem fins obtenir la textura que us agradi. Deixem coure una mica més, i la retirem del foc quan veiem espesseeixi.
I ja la teniu a punt...si en voleu fer més i guardar-la, no oblideu esterilitzat els pots, omplir-los en calent, bullir altre cop els pots i deixar-los refredar cap per avall!
Que vagi de gust!
sóc una fan de les pastanagues i les melmelades, aquí ho ajuntes les dues!!! de melmelades de pastanagues n'he fet vàries vegades, amb rom mai, amb taronja queda molt bé també
ResponEliminaLa pròxima vegada ho provo amb taronja! Una abraçada!
Elimina