Us proposo que comenceu a preparar el vermut que aquest cap de setmana, per salut mental, no podeu deixar de fer a la terrasseta! I res millor per "picar" que un paté de tonyina que es fa amb tres ingredients que segur teniu a la nevera o el rebost, i una forquilla!!! No necessiteu res més...i ja veure que bo!
INGREDIENTS (per un potet de paté)
una llauneta de tonyina
dues culleradetes de formatge crema (tipus Philadelphia)
un rajolí de quètxup
PREPARACIÓ
Escorreu bé la tonyina i la poseu en un bol.
Hi afegiu el formatge i el quètxup.
Amb l'ajuda d'una forquilla, ho barregeu tot molt i molt bé fins a obtenir una pasta homogènia.
La poseu dins un potet, el tapeu, i el deixeu reposar una estona dins la nevera.
I ja el podeu degustar...a poder ser, acompanyat d'unes torradetes ben cruixent!
Que vagi de gust!
ummm pero que delicia!
ResponEliminaGràcies! Una abraçada!
EliminaQue rico y en pequeñas cantidades un manjar y saludable.Un besito Monica.
ResponEliminaI fàcil Doris, que a veces también se agradece! Un abrazo!
Elimina