Tres ingredients, mínima preparació, una estoneta de forn i llestos. El podeu fer per berenar o per esmorzar, sols o ajudats pels més petits de la casa, per tant, una recepta "de confinament" ideal! Aquí la teniu! Per cert, us vull explicar el cartell de fons que es veu a la foto, que m'encanta, i que presideix la cuina de casa meva: el "we are open" típic americà, que vindria a ser una mena de "cuina en marxa". A casa estem confinats, tancats i seguint totes les recomanacions, però la nostra cuina està ben oberta, i ens està donant estones ben entretingudes i divertides!
INGREDIENTS (per a 8 triangles)
1 placa de pasta de full rectangular
xocolata negra
1 ou
PREPARACIÓ
Estenem la placa de pasta de full, la dobleguem, pel llarg, per la meitat, i fem els talls com a la foto. Així l'aprofitareu al màxim.
Desdoblegueu i repartiu la xocolata a trossets pel damunt d'una de les parts de cada triangle.
Tapeu la xocolata amb l'altra part, i segelleu els vorals, fent una mica d'incisió amb la part no tallant d'un ganivet per exemple.
Pinteu generosament amb ou i enforneu a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 15 minuts o fins que estiguin ben inflats i daurats.
Més o menys així.
Deixeu refredar una mica (no cal del tot) damunt una reixa, i degusteu!
Si sou molts, ja veuràs com hauràs de repartir per evitar que algú se'n quedi sense!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada