El primer plat d'avui ha sigut, a més de gustós i prou saludable, estèticament molt "cuqui". Resulta que on fem la compra, un petit supermercat que tenim davant de casa, tenien una carbassetes molt mones d'oferta, i les vaig comprar....i buscant receptes per fer-les servir, vaig veure que hi havia gent que les farcia...i dit i fet...què tenim a la nevera? què tenim al rebost? com les podem farcir? Aquest ha estat el resultat! Esplèndid de veure i de menjar!
INGREDIENTS
Carbassetes
verdures variades
unes cullerades de tomàquet natural ratllat
un raig de vi
cous cous
formatge de cabra
sal, pebre negre, pebre vermell, all mòlt i OOVE
Aquí teniu les carbassetes de la que us parlava! |
PREPARACIÓ
Partim les carbassetes per la meitat i les disposem en una safata de forn.
Les coem fins que estiguin ben tendres....el temps dependrà de la mida.
Traiem les pepites i la capa suferficila, perquè quedin així.
Per altre costat sofregim amb OOVE les verdures que tinguem a la nevera (en aquest cas: ceba, pebrot vermell, pebrot verd, carbassó i esbargínia). Un cop ja tota la verdureta toveta, afegim el tomàquet ratllat i acabem de coure. Jo ho he condimentat tot amb sal, pebre negre, pebre vermell i all mòlt.
I preparem un got de cous cous (tan fàcil com abocar 1 got d'aigua bullent en un recipient on tindrem un got de cous cous, tapar-ho, deixar-ho reposar uns minuts, i llavors remenar bé tot afegint uns trossets de mantega per ajudar a que quedi ben desgranat).
Barregem el cous cous amb la verdura, i ja tenim el farcit.
Aquest farcit, sol, ja seria un primer plat molt gustós!
Però nosaltres el repartirem per dins les carbassetes...
...i posarem trossets de formatge de cabra...
Una delicia y un primer plato muy saludable amiga.Un besito desde Madrid.Mi hijo es de Barcelona como tu.Bsssss
ResponEliminaUn abrazo Doris. Espero estéis bien y tu marido se vaya recuperando! Cocinando se hace todo un poco más llevadero!
Elimina