dissabte, 4 d’abril del 2020

CARBASSETES FARCIDES DE COUS COUS AMB VERDURES

El primer plat d'avui ha sigut, a més de gustós i prou saludable, estèticament molt "cuqui". Resulta que on fem la compra, un petit supermercat que tenim davant de casa, tenien una carbassetes molt mones d'oferta, i les vaig comprar....i buscant receptes per fer-les servir, vaig veure que hi havia gent que les farcia...i dit i fet...què tenim a la nevera? què tenim al rebost? com les podem farcir? Aquest ha estat el resultat! Esplèndid de veure i de menjar!


INGREDIENTS
Carbassetes
verdures variades
unes cullerades de tomàquet natural ratllat
un raig de vi
cous cous
formatge de cabra
sal, pebre negre, pebre vermell, all mòlt i OOVE

Aquí teniu les carbassetes de la que us parlava!

PREPARACIÓ
Partim les carbassetes per la meitat i les disposem en una safata de forn.


Les coem fins que estiguin ben tendres....el temps dependrà de la mida.


Traiem les pepites i la capa suferficila, perquè quedin així.


Per altre costat sofregim  amb OOVE les verdures que tinguem a la nevera (en aquest cas: ceba, pebrot vermell, pebrot verd, carbassó i esbargínia). Un cop ja tota la verdureta toveta, afegim el tomàquet ratllat i acabem de coure. Jo ho he condimentat tot amb sal, pebre negre, pebre vermell i all mòlt.


I preparem un got de cous cous (tan fàcil com abocar 1 got d'aigua bullent en un recipient on tindrem un got de cous cous, tapar-ho, deixar-ho reposar uns minuts, i llavors remenar bé tot afegint uns trossets de mantega per ajudar a que quedi ben desgranat).



Barregem el cous cous amb la verdura, i ja tenim el farcit.


Aquest farcit, sol, ja seria un primer plat molt gustós!


Però nosaltres el repartirem per dins les carbassetes...


...i posarem trossets de formatge de cabra...


 ...i ho gratinarem 7 o 8 minuts. Us ha de quedar així de bonic!


 I ja veureu que requeteboníssim! Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. Una delicia y un primer plato muy saludable amiga.Un besito desde Madrid.Mi hijo es de Barcelona como tu.Bsssss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un abrazo Doris. Espero estéis bien y tu marido se vaya recuperando! Cocinando se hace todo un poco más llevadero!

      Elimina