A la meva mare, que està fent el confinament sola des de fa tres setmanes, li encanten les magdalenes! Per això, i com que avui toca anar a deixar-li a la porta les medicines, he decidit fer-ne unes quantes i deixar-li una sorpresa al costat de la bossa de la farmàcia! Han quedat amb més "copete" impossible...i amb una olor, que ha impregnat tota la casa, que ja m'agradaria fer-vos arribar! Aquestes són extra de llimona, amb molt de gust cítric...com sempre dic...canela fina!
INGREDIENTS (per unes 20 magdalenes mitjanes)
4 ous
250 grams de sucre
75 grams d'oli de girasol
la pell ratllada de dues llimones
3 cullerades de pasta de llimona
50 grams de formatge crema tipus Philadelphia
250 grams de farina de blat
1 cullereta de llevat químic tipus Royal
60 grams de llet sencera
una mica més de sucre per decorar
PREPARACIÓ
Batem molt bé els ous i el sucre.
Hi afegim l'oli en un rajolí.
Tot seguit la pela de llimona ratllada i la pasta de llimona. Sigueu generosos!
Llavors el formatge crema...
...i per acabar, alterneu tongades de farina (prèviament barrejada amb el llevat) i llet.
Us ha de quedar una massa així, que haureu de deixar reposar a la nevera uns 45 minuts o 1 hora.
Un cop reposada, repartiu la massa entre els paperets, poseu sucre pel damunt, i cap al forn, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 13-14 minuts o fins que estiguin daurades i ben esponjoses!
Aquest és el resultat!!!
Que vagi de gust!
muy buena recetas
ResponEliminaon compres la pasta de llimona?
ResponEliminaJo la compro a Culinàrium, o al mercat del Lleó, a la parada Sabors, però en venen a totes les botigues online de rebosteria. Si no en tens, substitueixo per mig gotet de suc de llimona! Una abraçada
Elimina