dimecres, 1 d’abril del 2020

MAGDALENES EXTRA DE LLIMONA

A la meva mare, que està fent el confinament sola des de fa tres setmanes, li encanten les magdalenes! Per això, i com que avui toca anar a deixar-li a la porta les medicines, he decidit fer-ne unes quantes i deixar-li una sorpresa al costat de la bossa de la farmàcia! Han quedat amb més "copete" impossible...i amb una olor, que ha impregnat tota la casa, que ja m'agradaria fer-vos arribar! Aquestes són extra de llimona, amb molt de gust cítric...com sempre dic...canela fina!


INGREDIENTS (per unes 20 magdalenes mitjanes)
4 ous
250 grams de sucre
75 grams d'oli de girasol
la pell ratllada de dues llimones
3 cullerades de pasta de llimona
50 grams de formatge crema tipus Philadelphia
250 grams de farina de blat
1 cullereta de llevat químic tipus Royal
60 grams de llet sencera
una mica més de sucre per decorar

PREPARACIÓ
Batem molt bé els ous i el sucre.


Hi afegim l'oli en un rajolí.


Tot seguit la pela de llimona ratllada i la pasta de llimona. Sigueu generosos!



Llavors el formatge crema...


...i per acabar, alterneu tongades de farina (prèviament barrejada amb el llevat) i llet.



Us ha de quedar una massa així, que haureu de deixar reposar a la nevera uns 45 minuts o 1 hora.


Un cop reposada, repartiu la massa entre els paperets, poseu sucre pel damunt, i cap al forn, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 13-14 minuts o fins que estiguin daurades i ben esponjoses!





Aquest és el resultat!!!


Que vagi de gust!

3 comentaris:

  1. Respostes
    1. Jo la compro a Culinàrium, o al mercat del Lleó, a la parada Sabors, però en venen a totes les botigues online de rebosteria. Si no en tens, substitueixo per mig gotet de suc de llimona! Una abraçada

      Elimina