dilluns, 27 de juliol del 2020

CIREROLS CONFITATS

Els cirerols (també coneguts com tomàquets cherry) m'agraden molt, i així, confitats, encara estan més bons, i tenen un munt de destins deliciosos. En amanida amb formatge, o en crep...són irresistibles. I si teniu una crockpot o olla de cocció lenta, es fan solets.



INGREDIENTS
cirerols
oli d'oliva verge 
alls
farigola
orenga

Aquest és l'oli que he fet servir jo, i que m'ha agradat molt.

PREPARACIÓ
Col.loquem els cirerols a la crockpot.


Hi afegiu alls pelats, farigola i orenga.


Cobriu amb oli d'oliva verge i programeu la crockpot a temperatura baixa, durant 4-5 hores. Durant la cocció deixeu la tapa una mica oberta, o col.loqueu un drap sobre la mateixa per recollir la condensació.


Quan veieu que estiguin ben confitats, guardeu en pots, ben coberts en l'oli de la cocció.


Si estan ben coberts d'oli -com a la primera foto- duren a la nevera fins a dos setmanes (això si els de casa no descobreixen tan espectacular menja), i tenen mil utilitats, i si no us ho creieu mireu aquestes creps que vam preparar: cirerols confitats i formatge de cabra, no cal res més. I per cert, l'oli de confitar-los és un amanit deliciós per amanides, pastes i arrossos.



Que vagi de gust!

4 comentaris:

  1. Mónica los tomates confitados son deliciosos. Explotan en la boca al comerlos. No conocía tu espacio aquí te dejo el mio para que lo conozcas.
    https://siempreseraprimavera.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Muy buena elaboración, el acompañamiento perfecto para un montón de recetas, veo que llevas casi un mes sin publicar, espero que estés bien y se por descanso, chao chao

    ResponElimina