diumenge, 8 de novembre de 2020

MONIATO A LES HERBES PROVENÇALS

L'entrada d'avui no arriba ni a la categoria de recepta...però és que ens agrada tant que no volia deixar de compartir-la! És un gran acompanyament, i es fa quasi sola! Us explico....


INGREDIENTS
Moniatos
sal, pebre negre i OOVE
herbes provençals

PREPARACIÓ
Peleu i talleu els moniatos en tires, més o menys totes de la mateixa mida. Disposeu els tallets damunt una safata, folrada de paper de forn. Salpebreu, condimenteu amb herbes provençals, i amaniu amb un bon raig d'OOVE. Barregeu bé i cap al forn, a 160 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant una hora aproximadament. Aneu barrejant amb compte, per mirar enrosseeixin per arreu igual. I lllestos...per acompanyar una carn, o un peix, és una gran i deliciosa opció!




Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari