dimecres, 13 de gener de 2021

MINITORTELLS CRUIXENTS SALATS

Si voleu fer un sopar senzill però molt gustós i visualment d'allò més cuqui, proveu aq minitortells cruixents farcits de salmó fumat, formatge crema, cirerols i lattughino! Nyam, nyam!


INGREDIENTS 
plaques de pasta de full
formatge crema
salmó fumat
cirerols
enciam ben tendre variat
ou i sèsam torrat

PREPARACIÓ
Comencem tallant la base i la part superior dels tortells a la placa de pasta de full.



Disposem totes les parts en un safata de forn. Punxem bé la meitat de les parts que volguem enfornar, i pintem la resta amb ou batut i empolsinem amb sèsam torrat.




Enfornem a 180-190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), fins que estigui tot ben daurat. Deixem refredar totalment damunt una reixa.


Quan tinguem totalment freda la pasta de full, anem per farcir-la de manera ben vistosa. Jo he fet servir formatge crema, salmó fumat, cirerols i enciam ben tendre variat (prèviament lleugerament amanit), però podeu posar els ingredients que més us agradin!


Tapeu amb la part que heu decorat amb sèsam, i serviu! Ja veureu que desapareix en un tres i no res!


Que vagi de gust!


Cap comentari:

Publica un comentari