divendres, 19 d’octubre del 2012

Les CATgaletes

Em fa molta il·lusió dedicar la primera entrada del meu blog a les galetes independentistes que he preparat aquesta setmana. La veritat és que em va donar la idea una amiga de la meva filla, que va venir a casa a celebrar el seu aniversari. Com que havia de buscar alguna activitat que les divertís i entretingués, i fidel a la meva obsessió per la pastisseria, vaig decidir ensenyar-los a decorar cupcakes amb fondant, i una d'elles em va sorprendre recobrint-ne un de groc i dibuixant al damunt les quatre barres. Quan el vaig veure em vaig posar a barrinar i ja no vaig parar fins que em vaig posar mans a la massa. Quan les vaig ensenyar al facebook, una molt bona amiga les va batejar: les CATgaletes. Em va entusiasmar el nom, i us asseguro que, a més estan boníssimes. Són galetes de llimona decorades amb glaça de colors. L'estrella està feta de fondant. Penso fer variacions sobre aquest disseny. A veure si, en el nou estat d'Europa, es converteixen en el dolç nacional!

2 comentaris:

  1. Unas galletas muy originales!!!!!
    Tengo ganas de hacer alguna receta de las que he leído(todas son estupendas !y parecen fáciles!!Las recetas están detalladas muy bien y apetece hacerlas YA!!!.
    LUZ-

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Luz. M'alegra moltíssim que hagis visitat el bloc i t'agradi. M'encanta la pastisseria i d'aquí va néixer aquest bloc, per compartir les experiències pastisseres amb altres fans del mateix tema!!! Estic a la teva disposició per qualsevol aclariment si et decideixes a provar alguna recepta, perquè intento explicar-ho tot, tot i tot, però, a voltes, no sé si ho aconsegueixo!!! Una gran abraçada!

      Elimina