divendres, 16 de novembre de 2012

CAKE POPS DE GALETA MARIA I XOCOLATA

Aquí us deixo una recepta molt i molt senzilla de fer, d'un dolç tan divertit com boníssim. Es tracta d'un xupa-xup de galeta maria i xocolata (una varietat del que en anglès s'anomenen cake pops), que he trobat en un bloc que es diu Graella de sucre. Segur que, si us decidiu a preparar-los, fareu molt feliços als més petits de la casa.

Ingredients per uns 12 cake pops

200 grams de galetes maria
100 grams de xocolata de cobertura desfeta
un parell o tres de cullerades de melmelada
xocolata negra de cobertura
encenalls de xocolata blanca

Preparació

Es trituren les galetes maria i es barregen amb la xocolata desfeta i la melmelada. Es fan boles, una mica més groses que la d'un xupa-xup de tota la vida, apretant-les bé amb les mans. Es col·loquen en un plat i es posen a refredar durant una estona, a la nevera. Llavors les treieu, i els hi col·loqueu un palet, prèviament sucat amb una mica de xocolata desfeta. Un cop pres el palet, cobrim les boles amb més xocolata de cobertura desfeta, i les decorem amb encenalls de xocolata blanca. Aquest és el resultat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada