dimarts, 12 de març del 2013

TRIANGLES DE FORMATGE CREMA I FESTUCS

Una de les masses que, per mi, dóna més joc en rebosteria i cuina en general, és la pasta de full. Trenes, bastonets, cargols, croissant, terrines...etc. No s'acaben mai les idees per farcir-la, recobrir-la i fer-la servir, tant amb dolç com en salat. Aquí us presento una d'aquestes quasi infinites opcions de les que us parlo, que hem fet avui a casa per berenar: uns triangles de formatge crema i festucs. A part de molt vistosos, estan més que bons i podeu preparar-los per berenar, per picar entre hores o com aperitiu, si voleu entretenir als convidats abans del plat principal!!!


INGREDIENTS (per uns 18 triangles petits)
Una placa de pasta de full
Tres cullerades de formatge crema (tipus philadelphia)
Un grapat de festucs pelats
Un ou
Dues culleradetes de sèsam

PREPARACIÓ 
Esteneu la placa de pasta de full i unteu amb el formatge crema.


Repartiu els festucs pelats per sobre.


Enrotlleu la massa.



Aplaneu el rull resultant.


Talleu-lo en porcions amb forma de triangle.


Pinteu amb ou la part superior.


Repartiu el sèsam per sobre dels triangles.



Enforneu amb l'opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), a 180 graus, durant uns 15 minuts (vigileu que no se us torrin).


I ja estan llestos per degustar!!! I no els deixeu tastar abans de servir, perquè cas contrari, pot ser que no arribin a taula!!!


 Que vagi de gust!!!

4 comentaris:

  1. Caram, ets súper productiva, Mònica!! Jo no tindria temps per acabar-me tants pastissos i pastetes... he he. Aquestes semblen boníssimes, i això de barrejar-ho amb festucs és ben original!! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com diria la meva àvia, a casa sempre tenen un budell buit, i aquests triangles se'ls van cruspir per aperitiu de sopar...un desastre, mai res arriba sencer a taula (això si arriba...). Ah! i els festucs trobo que són un fruit sec amb un gran potencial!!!! Una abraçada Marina!

      Elimina
  2. Són genials! Acabo de fer una safata ben plena per portar a una calçotada i em penso que triomfaran !
    Ostres Mònica, gràcies a tu m'estic atrevint a fer coses que fins fa ben poc era impensable...
    Una abraçada gegant !

    ResponElimina
  3. Meritxell, estic hipercontenta que proveu les receptes i que us sortin bé!!! Procuro fer coses "menjables" i que no comportin molt temps de preparació, i amb el teu missatge, et ben asseguro que m'has fet la blocaire més contenta del món!!!

    ResponElimina