dijous, 11 d’abril de 2013

GALETES ENREIXADES

Aquesta tarda, just després que arribessin les nenes, m'han entrat unes ganes irrefrenables de menjar galetes, i a casa no n'hi havia. Amb tot, com que tenia ingredients per fer-ne, he pensat que ja havia superat totes les dificultats. Però aquesta sensació ha durat fins que en Marc m'ha recordat que havíem quedat a les 18:00. Això ja era més difícil: com fer galetes en 30 minuts, cocció, refredament i ingesta inclosa!!! Doncs, encara que sembli mentida, ho he aconseguit, i, a més, han quedat força artístiques. Aquí va la recepta!!!


INGREDIENTS
Una placa de pasta brisa
Una nou de mantega fosa
Mitja culleradeta de canyella
Un sobre se sucre avainillat
Dues cullerades de sucre llustre

PREPARACIÓ
Esteneu la placa de pasta brisa. millor si és quadrada, però jo la tenia rodona i també ha anat bé.


Amb un ganivet, talleu la placa a tires.


Llavors, amb les tires, formeu una reixa, entrellaçant-les.


Talleu a quadrets i col·loqueu damunt una safata de forn folrada.


Pinteu amb la mantega fosa.


En un bol, barregeu la canyella, el sucre avainillat i el sucre llustre


Repartiu aquesta barreja per sobre de les galetes. Penseu que n'hi ha d'haver força perquè quedin ben dolcetes.


Enforneu (amb opció rebosteria: dalt, baix i ventilador) a uns 190 graus, uns 10 minuts.


Deixeu refredar i ja estan llestes per menjar!!!





Que vagi de gust!

14 comentaris:

  1. Que buena idea, para esos días que apetece algo dulce, va bien hacer unas galletas así de ricas y y facilitas.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
    Respostes
    1. I a més, amb pocs ingredients!!! QUe a vegades, et poses a fer una recepta i et falten un munt de coses!!!

      Elimina
  2. Me encanta con canela con lo que me gusta.Besotessss

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'agrada molt la canyella Doris!!! En posaria a tot arreu!!! Una abraçada!!!

      Elimina
  3. oh, quina gràcia! És que t'ho inventes tot, Mònica! I això ho has fet amb només mitja hora...? Carai, ets ràpida! Jo trigaré més però les faré, aquestes galetes! M'hi encanta el toc de canyella. Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'ho asseguro Marina, mitja hora!!! I tu, que ens saps un niu, segur que superes la marca!!!

      Elimina
  4. Molt interesant aquestes galetes, i faciletes que es lo millor .
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan agafes el truc de trenar-les, és un moment!!!

      Elimina
  5. Ohh t'acabo de descobrir i ja estiv bavejant!!! quina bona pinta de galetes, i súper ràpides!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Eva!!! Procuro fer receptes ràpides, perquè sempre vaig força atabalada!!! Tu tens blog!!! Ens llegim!!!

      Elimina
  6. Respostes
    1. Si que ho és, i el resultat visual, després de cuites, també!!!

      Elimina
  7. Mònica, que maques aquestes galetes d'urgència! Me les guardo a la cole i em quedo a la teva cuina!

    Petó

    Blanca
    http://acalablanca.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Blanca!!! Jo he vist el teu braç de gitano de llimona, que em sembla genial! Ens llegim! Una abraçada!

      Elimina