dissabte, 13 d’abril del 2013

MAGDALENES DE KIWI

L'esmorzar d'avui ha sigut una mica exòtic (a mi el kiwi encara m'ho sembla, perquè recordo la primera vegada que el meu pare i jo en vam tastar un força verd, i se'ns va esgarrifar el cul d'àcid que era), i ben dolcet: unes magdalenes de kiwi! A veure què us semblen...


INGREDIENTS (Per a 12 magdalenes)
70 grams de farina de blat
70 grams de farina de blat de moro o maizena
1 culleradeta de llevat
100 grams de sucre
85 grams de mantega
2 ous
50 ml de llet
3 kiwis
1 sobre de glacejat sabor vainilla
colorant verd
sprinkles

PREPARACIÓ
Col·loqueu la mantega i el sucre en un recipient, i amb l'accessori pala del batedor elèctric, barregeu fins obtenir una crema.


Llavors hi afegiu els ous, un a un, i continueu remenant fins que s'integrin.


És el moment d'afegir-hi dos kiwis triturats.


Finalment, incorporeu les farines, el llevat i la llet, i acabeu de remenar.


En els papers de magdalena, hi poseu una mica de massa.


Després un trosset de kiwi a cada paper.


I acabeu tapant amb més massa.


Llavors es tracta d'enfornar-les, a 170 graus, durant uns 12-14 minuts. Mentrestant, preparem la decoració. Agafem un sobre de cobertura, tipus glacejat, amb gust a vainilla, i l'escalfem als microones. Aquest els compro al LIDL, i és molt bo!


 Després, quan ja el tenim amb textura líquida, li donem color amb una mica de colorant en gel verd i reservem.


Un cop cuites les magadalenes, deixem refredar.


 Quan estiguin fredes, hi posem una culleradeta de glacejat damunt de cada una.


 I arrodonim la decoració amb uns quants sprinkles de colors! Millor que, abans de servir, deixeu refredar i prendre una mica el glacejat!


 Aquí teniu: una recepta, senzilla, verda i deliciosa!!!!
Que vagi de gust!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada