diumenge, 5 de maig de 2013

CAKE POPS CRUIXENTS

L'originalitat d'aquests cake pops -que he preparat per l'aniversari de l'Alfred, un molt bon amic-, està en el seu interior...són cruixents, molt cruixents! I és que, a més d'estar fets amb galeta maria, porten arròs inflat...pel que, menjar-los, és tot un concert!!!


INGREDIENTS (per uns 24 cake pops)
1 paquet de galetes maria
5 cullerades de crema de mantega de nutella
1 tassa d'arròs inflat de xocolata
xocolata negra de cobertura
cristallets de sucre de colors





PREPARACIÓ
Trinxeu les galetes maria. Es pot fer amb el minipimer. Ha de quedar una massa tipus farinosa, però no importa si queda algun trosset més gros.


Afegiu l'arròs inflat.


I, per acabar, agregueu la crema de mantega de nutella (la recepta la trobareu a http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/2013/01/minicupcakes-de-canyella-i-poma-amb.html)


Barregeu bé (a mà, per evitar que l'arròs inflat s'aixafi), fins a obtenir una massa homogènia.


Llavors ja podeu començar a fer les boles. Jo, aquesta vegada, he fet servir un estri nou que ha resultat ser molt i molt pràctic i senzill de fer anar. M'han quedat totes les boles iguales i ben arrodonides!!!




Un cop tingueu totes les boles fetes, les deixeu refredar a la nevera durant una mitja horeta.


Passada l'estona, les treieu i hi claveu el palet, prèviament sucat amb una mica de xocolata negra de cobertura desfeta.




Un cop clavats tots els palets, torneu a refrigerar deu o quinze minuts, perquè quedin ben enganxats!


Finalment arriba el moment de cobrir-los i decorar-los. Desfeu la xocolata negra de cobertura (jo ho he fet al microones), i hi suqueu els cake pops.


Heu de mirar d'escórrer la xocolata sobrant, donant suaus copets al palet, mentre l'aneu girant. Tot això amb compte, i mirant que l'invent no es desmunti!!!


Per acabar, i abans que la xocolata prengui, decoreu com hàgiu escollit. Jo aquest cop he fet servir cristallets de sucre de colors (n'agafo un pessic i el deixo anar per sobre).




Deixeu assecar, i ja teniu els cake pops llestos per menjar o per regalar!!!





En tot cas us aconsello que, encara que els regaleu, no us esteu de tastar-ne algun!!!


Que vagi de gust!

17 comentaris:

  1. són originals, bonics i mmm, ¡¡quina delícia!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Lolines! Si que van quedar bonics! Una abraçada!

      Elimina
  2. T'han quedat moníssims amb el sucre de colors i els llacets! :)
    Saps que mai he menjat cake pops? De totes maneres, aquests que has fet cruixents em semblen molt originals! Ja està bé variar les receptes.
    Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A això li has de posar remei immediatament!!! Els cake pops creen addicció, i, en molts casos, són un dels més gustosos exemples de la cuina d'aprofitament!

      Elimina
  3. Ummm quina pinta, segur que els provo de fer, i a més queden molt xulos! Enhorabona, segur que a l'Alfred li han encantat. Ah i les tisores de fer boletes fantàstiques.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A l'Alfred li van agradar molt! I pel que fa a aquestes pinces per fer les boles, van molt i molt bé! Una abraçada Neus!

      Elimina
  4. Això són cakepops d'alt standing!! Són xulissims!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé si d'alt standing, però força bonets si!!! Una abraçada!!!

      Elimina
  5. Cada recepta que fas quedo bocabada, una altre a pendents!!!
    Ets d'admirar, quina energia!!!!
    Tinc un detall al meu bloc per tu, Felicitats!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Sandra! Ara miro el teu bloc!!! Una abraçada!

      Elimina
  6. Quina xulada !!!petits i grans tots contens !!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho pots ben dir! Les peques se'n van menjar abans fins i tot que els forrés de xocolata!!!

      Elimina
  7. Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Ana i Blanca!!! A mi m'agradaria tenir tant de gust com vosaltres per fer les fotos, i estris tan preciosos com els que poseu per fer l'ambientació! Em vaig enamorar de la cassoleta de sopa de l'altre dia!!! Una gran abraçada!

      Elimina
  8. Hola Mònica!

    M'encanten aquests cake pops, t'han quedat molt macos!
    T'he descobert gràcies a la Marta de insta-cook, ja em tens de seguidor, em quedo per aquí xafardejant receptes...

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Víctor! M'alegra molt que et quedis per aquí!!! Ja veig que compartim l'afició per les receptes i el bloc de la Marta!

      Elimina
  9. Aquesta recepta teva de fa 1000 anys 😉 m'acaba d'inspirar!! He de portar unes postres a un casament al novembre i, ja sé ara, durant la setmana de la boda aniré una mica justa de temps. Aquests cake pops són una idea brillant!! Merci!! 😀

    ResponElimina