L'originalitat d'aquests cake pops -que he preparat per l'aniversari de l'Alfred, un molt bon amic-, està en el seu interior...són cruixents, molt cruixents! I és que, a més d'estar fets amb galeta maria, porten arròs inflat...pel que, menjar-los, és tot un concert!!!
1 paquet de galetes maria
5 cullerades de crema de mantega de nutella
1 tassa d'arròs inflat de xocolata
xocolata negra de cobertura
cristallets de sucre de colors
Afegiu l'arròs inflat.
I, per acabar, agregueu la crema de mantega de nutella (la recepta la trobareu a http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/2013/01/minicupcakes-de-canyella-i-poma-amb.html)
Barregeu bé (a mà, per evitar que l'arròs inflat s'aixafi), fins a obtenir una massa homogènia.
Llavors ja podeu començar a fer les boles. Jo, aquesta vegada, he fet servir un estri nou que ha resultat ser molt i molt pràctic i senzill de fer anar. M'han quedat totes les boles iguales i ben arrodonides!!!
Un cop tingueu totes les boles fetes, les deixeu refredar a la nevera durant una mitja horeta.
Passada l'estona, les treieu i hi claveu el palet, prèviament sucat amb una mica de xocolata negra de cobertura desfeta.
Un cop clavats tots els palets, torneu a refrigerar deu o quinze minuts, perquè quedin ben enganxats!
Finalment arriba el moment de cobrir-los i decorar-los. Desfeu la xocolata negra de cobertura (jo ho he fet al microones), i hi suqueu els cake pops.
Heu de mirar d'escórrer la xocolata sobrant, donant suaus copets al palet, mentre l'aneu girant. Tot això amb compte, i mirant que l'invent no es desmunti!!!
Deixeu assecar, i ja teniu els cake pops llestos per menjar o per regalar!!!
En tot cas us aconsello que, encara que els regaleu, no us esteu de tastar-ne algun!!!
Que vagi de gust!
són originals, bonics i mmm, ¡¡quina delícia!!
ResponEliminaGràcies Lolines! Si que van quedar bonics! Una abraçada!
EliminaT'han quedat moníssims amb el sucre de colors i els llacets! :)
ResponEliminaSaps que mai he menjat cake pops? De totes maneres, aquests que has fet cruixents em semblen molt originals! Ja està bé variar les receptes.
Petons!!
A això li has de posar remei immediatament!!! Els cake pops creen addicció, i, en molts casos, són un dels més gustosos exemples de la cuina d'aprofitament!
EliminaUmmm quina pinta, segur que els provo de fer, i a més queden molt xulos! Enhorabona, segur que a l'Alfred li han encantat. Ah i les tisores de fer boletes fantàstiques.
ResponEliminaA l'Alfred li van agradar molt! I pel que fa a aquestes pinces per fer les boles, van molt i molt bé! Una abraçada Neus!
EliminaAixò són cakepops d'alt standing!! Són xulissims!
ResponEliminaNo sé si d'alt standing, però força bonets si!!! Una abraçada!!!
EliminaCada recepta que fas quedo bocabada, una altre a pendents!!!
ResponEliminaEts d'admirar, quina energia!!!!
Tinc un detall al meu bloc per tu, Felicitats!!!
Moltíssimes gràcies Sandra! Ara miro el teu bloc!!! Una abraçada!
EliminaQuina xulada !!!petits i grans tots contens !!!!!
ResponEliminaPetonets.
Ja ho pots ben dir! Les peques se'n van menjar abans fins i tot que els forrés de xocolata!!!
EliminaEstos si que son bocados divinos.
ResponEliminaBlanca de
JUEGO DE SABORES
Moltíssimes gràcies Ana i Blanca!!! A mi m'agradaria tenir tant de gust com vosaltres per fer les fotos, i estris tan preciosos com els que poseu per fer l'ambientació! Em vaig enamorar de la cassoleta de sopa de l'altre dia!!! Una gran abraçada!
EliminaHola Mònica!
ResponEliminaM'encanten aquests cake pops, t'han quedat molt macos!
T'he descobert gràcies a la Marta de insta-cook, ja em tens de seguidor, em quedo per aquí xafardejant receptes...
Petons!
Moltíssimes gràcies Víctor! M'alegra molt que et quedis per aquí!!! Ja veig que compartim l'afició per les receptes i el bloc de la Marta!
EliminaAquesta recepta teva de fa 1000 anys 😉 m'acaba d'inspirar!! He de portar unes postres a un casament al novembre i, ja sé ara, durant la setmana de la boda aniré una mica justa de temps. Aquests cake pops són una idea brillant!! Merci!! 😀
ResponElimina