Fa uns dies, la Chus de http://bonissim.blogspot.com.es em va concedir el premi Liebster award, discover new blogs. Està dedicat a la promoció de "petits" blocs com el meu, i constitueix una petita empenta per donar-se a conèixer. Estic molt contenta i li agraeixo moltíssim!!!
Aquest premi té unes normes que ara us passo a explicar:
-respondre el qüestionari que et formulen;
-premiar a 11 blocs més que, com el teu, tinguin menys de 200 seguidors;
-preparar un qüestionari pels blocs que decideixis premiar;
-informar als blocs premiats que, per anar haurien de confirmar que han rebut la nominació-premi;
-intentar evitar repetir nominacions, per així eixamplar horitzons.
En compliment de les normes...
En primer lloc, passo a respondre el qüestionari que em va formular la Chus:
1. El cocinero/a que más te gusta
Hi ha molts pastissers que m'agraden...potser, per destacar-ne un dels darrers que he descobert, i només a tall d'exemple, diria que en Xavier Barriga.
Hi ha molts pastissers que m'agraden...potser, per destacar-ne un dels darrers que he descobert, i només a tall d'exemple, diria que en Xavier Barriga.
2. Cual es tu restaurante preferido?
Un dels millors regals culinaris que m'han fet és un àpat al Sant Pau de la Carme Ruscalleda.
Un dels millors regals culinaris que m'han fet és un àpat al Sant Pau de la Carme Ruscalleda.
3. Cual es tu tienda preferida?
D'estris de cuina, a Girona, sense dubte, Can Berdala.
D'estris de cuina, a Girona, sense dubte, Can Berdala.
4. El mejor mercado...
El de la meva ciutat: Girona.
El de la meva ciutat: Girona.
5. Dulce o salado?
Dolç.
Dolç.
6. En que restaurante del mundo te gustaría comer?
M'agradaria menjar una galeta decorada de la botiga Eleni's, de Nova York.
M'agradaria menjar una galeta decorada de la botiga Eleni's, de Nova York.
7. Quien te gustaría que cocinara para ti?
M'agrada més cuinar a mi.
M'agrada més cuinar a mi.
8. Que te llevarías a un picnic?
Una quiche salada i una coca de pasta de full i xocolata.
Una quiche salada i una coca de pasta de full i xocolata.
9. Un libro de cocina...
L'últim que m'han regalat, les nostres postres d'Assumpta Miralpeix.
L'últim que m'han regalat, les nostres postres d'Assumpta Miralpeix.
10. Tu especia favorita
La mostassa.
La mostassa.
11. Que no puede faltar en tu despensa?
Farina, sucre i ous.
Farina, sucre i ous.
http://cuinadiari.blogspot.com.es
http://deliciesdellimona.blogspot.com.es
http://elplatdeldia.blogspot.com.es/
http://elsfogonsdelavianuri.blogspot.com.es/
http://deliciesdellimona.blogspot.com.es
http://elplatdeldia.blogspot.com.es/
http://elsfogonsdelavianuri.blogspot.com.es/
http://quimalesmevesreceptes.blogspot.com.es/
http://usenllepareuelsdits.blogspot.com.es/
http://cuinemambnuria.blogspot.com.es
http://elmondelpastisset.blogspot.com.es
http://lacapsetadelsmeustresors.blogspot.com.es
http://www.cuinantambsobres.blogspot.com.es
I, finalment, us deixo el meu qüestionari a respondre per les blocaires premiades:
http://usenllepareuelsdits.blogspot.com.es/
http://cuinemambnuria.blogspot.com.es
http://elmondelpastisset.blogspot.com.es
http://lacapsetadelsmeustresors.blogspot.com.es
http://www.cuinantambsobres.blogspot.com.es
I, finalment, us deixo el meu qüestionari a respondre per les blocaires premiades:
1)Com va començar la vostra afició per la cuina o la pastisseria?
2)Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?
3)Quan vau decidir crear un bloc?
4)Amb quina finalitat el vau crear?
5)Creieu que és una bona manera d'intercanviar informació gastronòmica?
6)Participeu periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria?
7)Quina és la recepta dolça que millor us surt?
8)I de salada?
9)Teniu algun blocaire famós de referència?
10)I de cuiner o pastisser, sou fan d'algun en concret?
11)En quina recepta esteu treballant ara?
Una abraçada molt gran a la Chus, i a tots els blocaires amb els que comparteixo el dia a dia culinari!!!
Una abraçada molt gran a la Chus, i a tots els blocaires amb els que comparteixo el dia a dia culinari!!!
¡¡¡moltes felicitats, pel premi!!!
ResponEliminaGràcies Lolines, això dels premis sempre fan il·lusió!!!
EliminaPrimer de tot, moltes felicitats per aquest premi Mònica!! Te'l mereixes moltíssim pel blog tant fantàstic que tens, per aquest receptari tant fabulós i per la dedicació i esforç que hi poses cada dia!!!
ResponEliminaI en segon lloc, moltíssimes gràcies per premiar-me el meu, de veritat que em fa moltíssima il·lusió!!! :D
Una abraçada ben forta guapíssima!!!
Gràcies a tu Cristina! El món dels blocs és tan xulo que dedicar-t'hi és un plaer!!! Una abraçada!
EliminaEnhorabona pel premi!
ResponEliminaMoltes gràcies Eva!
EliminaMoltes Felicitats pel premi!!! Segur que en rebràs moltíssims ja que la teva dedicació és d'admirar!!
ResponEliminaI super contenta per premiar-me el meu, fa molt il.lusió quan obres el correu i et trobes aquestes bones notícies!!
A mi també Sandra, i el teu bloc m'entusiasma, així que felicitats a tu també!
EliminaMònica moltes felicitats pel premi!!! És d'admirar el detall i la dedicació de cada post, amb el pas a pas tan "currat". Moltes gràcies per pensar en el meu bloc, fa molta ilusió.
ResponEliminaUn petonàs
Gràcies a vosaltres per fer-me gaudir cada dia més del món de la cuina i la rebosteria!
EliminaEnhorabona pel premi, Mònica! Realment te'l mereixes per tota la dedicació que hi dediques!
ResponElimina(És una cosa que em sorprèn moltíssim, com pots cuinar tant?! hahahahah)
I moltes gràcies per haver-me premiat :) M'ha fet moltíssima il·lusió ^^
Petonets :D
Gràcies a tu Laia!!! La cuina em relaxa, i com que sempre tinc algú afamat al costat, podria no parar mai!!! Una abraçada!
EliminaBona nit Mònica... he fet la meitat dels deures, em falta la llista que faré en breu! (el final de curs és una tortura per a mi, no tinc temps de gairebé res!)
ResponEliminahttp://cuinantambsobres.blogspot.com.es/2013/05/el-meu-segon-i-tercer-ciberpremi.html
Una abraçada!