dimarts, 28 de maig de 2013

ENROTLLATS DE CANYELLA

Aquesta és una recepta "express", però molt i molt "express"; per quan, en 20 minuts, i sense tenir res especial a la nevera, has de tenir alguna cosa dolça, presentable, i per sobre de tot bona, per oferir! Es tracta d'uns enrotllats de canyella, amb mooolt de gust a canyella, que és una espècie que a mi, si us he de ser sincera, podria arribar a fer-me mal, perquè la trobo que té un gust dels més extraordinaris a la cuina! En poso a tots els plats que puc, però en aquestes galetes és l'estrella, o sigui que no l'heu d'escatimar!



INGREDIENTS
1 placa de pasta de full
sucre moreno
abundant canyella en pols

PREPARACIÓ
Estenem la placa de pasta de full i la ben empolsinem de sucre moreno i canyella abundant. No tingueu por que les galetes han de fer gust de canyella!!!



Enrotlleu la placa.


Talleu a rodanxes d'un cm de gruix aproximadament.


Aquí ve el pas "secret" perquè quedin uns enrotllats ben formats! Aixafeu, amb el palmell de la mà, cada una de les porcions.


Col·loqueu totes les porcions, aixafades, en una safata de forn, folrada de paper.


Enforneu i coeu, a 180 graus, amb opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durants uns 12-15 minuts. Heu de mirar que estiguin ben daurats.


Desenforneu i deixeu refredar. I tindreu uns enrotllats que, a més d'estar deliciosos, fan molta patxoca!


Que vagi de gust!

12 comentaris:

  1. Quina bona pinta! I que fàcils de fer!! Me les apunto!
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Jo també me l'apunto!!! A casa els agrada molt la canyella i segur que agradarà.
    Petons!

    ResponElimina
  3. Mònica...ets la reina de la pasta de full!! Genials!

    ResponElimina
  4. Mònica!! Quina delícia!!!! Els vull provar!!! Un petonas

    ResponElimina
  5. Que bons!!! Sembla que pugui olorar la canyella i tot, quina delícia!!

    Petons Mònica!

    ResponElimina
  6. Queden molt xulos!! I són més ràpids i tot que les papallones. D'aquests n'hi podríem dir... cargolets, per exemple? he he he. Petons, Mònica!

    ResponElimina
  7. Aquests enrotllats a casa cauran segur!

    A aquestes hores per acompanyar el café, perfecte!

    Petons!

    ResponElimina
  8. Mònica, ens agradaria poder contactar amb tu, et deixo el mail: elsfruitssaborosos@gmail.com

    ResponElimina
  9. Una manera molt fàcil i ràpida d'aprofitar la pasta de full. Gràcies per compartir la recepta.

    Núria

    ResponElimina
  10. Aquests dies he anat una mica atabalada, i no he pogut respondre, com m'agrada, un a un, els vostres comentaris! Només dir-vos que aquestes galetes són tan senzilles com bones i que si les feu, repetireu! Una abraçada a tots!

    ResponElimina