Aquesta és una recepta "express", però molt i molt "express"; per quan, en 20 minuts, i sense tenir res especial a la nevera, has de tenir alguna cosa dolça, presentable, i per sobre de tot bona, per oferir! Es tracta d'uns enrotllats de canyella, amb mooolt de gust a canyella, que és una espècie que a mi, si us he de ser sincera, podria arribar a fer-me mal, perquè la trobo que té un gust dels més extraordinaris a la cuina! En poso a tots els plats que puc, però en aquestes galetes és l'estrella, o sigui que no l'heu d'escatimar!
INGREDIENTS
1 placa de pasta de full
sucre moreno
abundant canyella en pols
PREPARACIÓ
Estenem la placa de pasta de full i la ben empolsinem de sucre moreno i canyella abundant. No tingueu por que les galetes han de fer gust de canyella!!!
Enrotlleu la placa.
Talleu a rodanxes d'un cm de gruix aproximadament.
Aquí ve el pas "secret" perquè quedin uns enrotllats ben formats! Aixafeu, amb el palmell de la mà, cada una de les porcions.
Col·loqueu totes les porcions, aixafades, en una safata de forn, folrada de paper.
Enforneu i coeu, a 180 graus, amb opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durants uns 12-15 minuts. Heu de mirar que estiguin ben daurats.
Desenforneu i deixeu refredar. I tindreu uns enrotllats que, a més d'estar deliciosos, fan molta patxoca!
Que vagi de gust!
Quina bona pinta! I que fàcils de fer!! Me les apunto!
ResponEliminaUna abraçada
Jo també me l'apunto!!! A casa els agrada molt la canyella i segur que agradarà.
ResponEliminaPetons!
Jo també me l'apunto!
ResponEliminaUna abraçada
Mònica...ets la reina de la pasta de full!! Genials!
ResponEliminaMònica!! Quina delícia!!!! Els vull provar!!! Un petonas
ResponEliminaQue bons!!! Sembla que pugui olorar la canyella i tot, quina delícia!!
ResponEliminaPetons Mònica!
Queden molt xulos!! I són més ràpids i tot que les papallones. D'aquests n'hi podríem dir... cargolets, per exemple? he he he. Petons, Mònica!
ResponEliminaAquests enrotllats a casa cauran segur!
ResponEliminaA aquestes hores per acompanyar el café, perfecte!
Petons!
Mònica, ens agradaria poder contactar amb tu, et deixo el mail: elsfruitssaborosos@gmail.com
ResponEliminaUna manera molt fàcil i ràpida d'aprofitar la pasta de full. Gràcies per compartir la recepta.
ResponEliminaNúria
Mmmm molt fàcil i deliciós!!! petons
ResponEliminaAquests dies he anat una mica atabalada, i no he pogut respondre, com m'agrada, un a un, els vostres comentaris! Només dir-vos que aquestes galetes són tan senzilles com bones i que si les feu, repetireu! Una abraçada a tots!
ResponElimina