dilluns, 20 de maig del 2013

QUICHE DE SALSITXES

Un petit parèntesi en la meva activitat rebostera dolça per ensenyar-vos una quiche que vaig preparar l'altre dia i que estava boníssima. Es tracta d'una quiche de salsitxes de porc que prèviament vaig fregir amb una mica d'all, i que va resultar ser un entrant molt exitós per un sopar amb amics que vam tenir a casa aquest cap de setmana!


INGREDIENTS
Una placa de pasta brisa
200 ml de nata
4 ous més mig ou per pintar la massa
100 grams de formatge crema tipus Philadelphia
100 grams de formatge pols tipus Grana Padano
sal i pebre
6-8 salsitxes de porc
mitja culleradeta d'all en pols

PREPARACIÓ
En primer lloc, preparem la base estenent la placa de pasta brisa damunt un motlle rodó i baixet, prèviament untat de mantega o spray antiadherent.


S'ha de coure, a 180 graus, en opció rebosteria: dalt, baix i ventilador, durant uns 12-14 minuts, i amb algun pes a sobre per evitar que s'infli. Llavors es treu, es pinta d'ou, i es torna a enfornar durant uns 4-5 minuts. Això és per segellar la massa per quan incorporem els líquids, i també ajuda a que quedi ben dauradeta!


Mentre es cou la massa, tallem les salsitxes a trossets i les fregim, fins a daurar-les, amb mitja culleradeta d'all en pols.


Un cop cuites les salsitxes i la massa, anem pel farcit. Batem els ous, la llet i el formatge crema, que condimentarem amb un pessic de sal i un pessiguet de pebre.


Llavors hi afegim el formatge Grana Padano, i fem una última batuda.


Aboquem aquesta barreja dins la massa.


Repartim la salsitxa per sobre.


I enfornem, a 180 graus (també opció rebosteria), durant uns 15-20 minuts. Queda esplèndid a la vista i més genial encara al paladar!!!




Que vagi de gust!

20 comentaris:

  1. Caram noia! Els teus convidats no es poden pas queixar del bé que els cuides, eh? Espero que ells et cuidin igual a tu ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Demà intentaré penjar el postre que em van preparar, que va resultar tot un descobriment!

      Elimina
  2. M'agraden molt les quiches, normalent aprofito per fer-les amb diferents verdures perque aixi queden mes dissimulades. La teva boníssims

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó! Aquesta però, em va quedar una mica "carnívora"!!! Una abraçada!

      Elimina
  3. una recepta salada, ummm i una quiche, m'encanta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al bloc també hi tinc un apartat de "rebosteria salada"!!! I les quiche tenen un paper moooolt destacat! Una abraçada Lolines!

      Elimina
  4. Un plato delicioso.Me quedo con tu receta.Besos

    ResponElimina
  5. Ostres quina quiche més bona! Sempre que fem carn a la brasa sobren unes quantes salsitxes XD Ara ja sé com aprofitar-les (encara que estiguin una mica seques XDDDDD)
    Petonets ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant, i no pateixes si estan una mica seques, ja s'amorosiran amb la barreja líquida de la quiche!!!

      Elimina
  6. Ep! Sento quiche i ja em ve salivera... com m'agrada! Reconec que això de les salsitxes encara no ho he tastat. M'ho apunto! Quasi que se'm fa estrany veure recepta salada al teu blog... he he he. M'encanta també, eh? Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El salat (no tan com el dolç), però també té presència a la meva vida!!! I aquesta quiche de salsitxa, de les de tota la vida, va quedar molt bona i alegre a la vista, com de topos!!! Una abraçada Marina!

      Elimina
  7. Mmmm... com m'agraden les quiches, i aquesta que ens portes amb salsitxes, ha d'estar boníssima!

    Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Víctor! Si pogués te n'enviava un mos!!! Una abraçada!

      Elimina
  8. No m¡extranya que tingués èxit, te una pinta tan bona... petons

    ResponElimina
  9. Respostes
    1. Casa teva es deu assemblar a la meva! Una abraçada Àgata!

      Elimina