L'altre dia anava a agafar la pasta de full d'una de les neveres del super (concretament del LIDL), i vaig veure que hi havia un nou producte: una pasta de full ja preparada i tallada per fer sis croissants. Com que sóc de mena curiosa, en temes culinaris, vaig comprar-ne un paquet i vaig decidir que seria l'esmorzar de diumenge. El resultat, malament està que ho digui jo, ha sigut genial! Han sortit uns croissants fantàstics i en un temps record! I això de fer-los de taronja, ha sigut aplaudit per tothom! A veure què us semblen...
INGREDIENTS (per 6 croissants)
1 placa de pasta de croissants
6 cullerades de melmelada de taronja
ou per pintar
sucre de taronja
Aquest és la pasta de croissants que he fet servir! |
PREPARACIÓ
Obrim el paquet de la pasta i l'estenem. Veureu que les porcions ja venen marcades i prepararades per tallar.
A cada porció hi posem una cullerada de melmelada de taronja.
Llavors enrotllem, de la part ampla a la part estreta.
Enrotllat ha de quedar així!
Llavors enrosqueu les puntes i els doneu forma cap endins.
Col·loqueu tots els croissants damunt una safata de forn, folrada de paper, i pinteu d'ou.
Ara ve un dels ingredients estrella d'aquesta recepta, que dóna als croissants un toc especial: el sucre de taronja.
Ensucreu generosament cada croissant amb aquest sucre.
Enforneu, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador) durant aproximadament uns 10 minuts.
I tindreu uns croissants esplèndids i boníssims! I amb un gustet a taronja deliciós!
Que vagi de gust!
UUUuuiiiii!! Ja sé on aniré el dimecres!!! A buscar un LIDL i comprar aquesta pasta de croissant!!!! Quina pinta que tenen!!!!!
ResponEliminaPer cert....on compres el sucre de taronja????
Salut i petons,
Olga
Jo també hi aniré a buscar-ne més!!!! El sucre el compro a la parada Sabors del mercat del Lleó de Girona! Ara en té de moooolts gustos!
EliminaYa me gustaría tener en España estos ingredientes hermosa, gracias por tu receta que se ven de lujazo.Besosssss
ResponEliminaGràcies Doris! Una abraçada molt gran!
EliminaMónica, que exquisitez, anoto la receta, vere con que sustituir algún ingrediente, aqui no he visto ese azúcar de naranja por ej, luego te cuento, besotes
ResponEliminaSegur que fas una versió genial! Una abraçada Naroa!
EliminaQue guapo això que la pasta de full ja estigui feta a mida per croissants! I amb la melmelada de Sosa aquest croissant deu ser una delícia! Bona idea, Mònica.
ResponEliminaSi que va ser un bon esmorzar de diumenge Marina! Una abraçada!
EliminaOstres! M'ho apunto pel proper cap de setmana :)
ResponEliminaJa veuràs com triomfes!
EliminaAquests del Lidl són la bomba!
ResponEliminaAl que acostumo a anar, em sembla que encara no ha arribat, però quan arribi en compraré, que aquests croissants t'han quedat genials!
Petons!
Jo casi me'ls salto, i això que miro molt acuradament els prestatges perquè sovint trobo ingredients originals i bons! Espero que aviat els trobis!
EliminaAquesta pasta preparadal'havia trovat a França. Surten molt bons i fàcils. El toc smb la tsronja molt fresc
ResponEliminaDoncs com que a Girona tenim França prop, quan hi vagi miraré de trobar-ne alguna altra variant! Una abraçada Rosa Maria!
EliminaUyyy...tinc que trobar aquesta pasta...que veig que son una delicia...amb aquet sucre....rebonssss.
ResponEliminaPetonets.
Si que són bons, si...passen sense adonar-te'n!
Eliminaum, he de probar aquesta pasta, que bons han de quedar el croissants
ResponEliminaGràcies Lolines! A veure si en trobes!
EliminaL'acabo de comprar avui a la tarda. Els volia fer farcits de xocolata blanca.
ResponEliminaM'agrada l'idea de la taronja, et smbla k el sucre el puc aconseguir barrejant ratlladura de taronja assecada amb sucre?
Ptnts
Dolça
Ostres, no sé si trobaries molt la pela! Però tot és qüestió de provar-ho! Una abraçada!
Eliminaohhh com m'ha encantat!!! Mira que hi vaig sovint al lidl pero no havia vist mai encara aquesta massa, ara la buscaré! jejjej
ResponEliminaEstava al costat de les masses refrigerades! A veure si la tenen al que vas! Una abraçada!
EliminaJo també vaig veure aquesta preparació al Lidl l'altre dia!! Ja n'havia sentit a parlar perquè la Gemma de la cuina de casa no fa gaire va parlar dels croissants en llauna! Jo vaig estar a punt d'agafar una llauna però el meu home, que és del morro fi, va dir, millor fes aquells tan bons teus, no?! I és clar que són bons però trigo hores! Aquests tenen molt bona pinta i són ideals per un esmorzar acabat de fer i ràpid!! T'han quedat genials amb la mermelada i segur que boníssims!
ResponEliminaSón una mica abrioixats, i no tant de pasta de full com els originals, però com tu diu, per un esmorzar ràpid són ideals! Petons Neus!
Elimina