diumenge, 2 de juny del 2013

ÍNDEX DE RECEPTES

Feia molts dies que tenia una cosa pendent (en realitat en tinc més d'una, però vaig fent poc a poc): fer un índex de totes les receptes del bloc. Ni jo mateixa sabia ben bé què tenia publicat, o sigui que entenia perfectament a la gent que em deia que era una mica complicat anar a una recepta concreta, publicada feia dies. Per tant, em vaig posar mans al teclat, i vaig esbrinar (provant, esguerrant-la i tornant a començar) com fer una pàgina índex, amb els títols de totes les receptes, i que clicant cada títol anessis a l'entrada concreta desitjada. I no només vaig trobar com fer-la sinó que, avui, després d'unes quantes hores de treball, l'he acabat, i us el presento. Aquí teniu l'índex d'aquest bloc, del que estic especialment orgullosa perquè he fet sense cap tipus d'ajuda tècnica. I ja us avanço que miraré d'actualitzar-lo diàriament, per així, facilitar a tots (a mi inclosa) la troballa de receptes!

http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/p/index-receptes.html

Una abraçada!
Mònica

6 comentaris:

  1. molt bé, així podem trobar les teves receptes en un 3 i no res.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Lolines, em feia molta mandra, però era necessari!!! Una abraçada!

      Elimina
  2. Que bé!!! Jo ho tinc pendent des de fa mooooolt de temps!! M'he proposat que de l'estiu no passa. A veure a veure..... jejeje....
    Petonets bonica :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. És força entretingut de fer, però quan he acabat estava joiosa de satisfacció (a casa pensen que estic com un llum!). Molts ànims per posar-t'hi! Una abraçada!

      Elimina
  3. Enhorabona Mònica!

    Són aquelles coses que vas deixant, i mai trobes el moment adient per dedicar-t'hi, fins que ho fas!

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho pots ben dir Víctor! Feina feta, però, no fa destorb!

      Elimina