INGREDIENTS (Per 12 mini napolitanes)
Una placa de pasta de full
2 ous durs
2 llaunetes de tonyina en oli d'oliva
1 cullerada de formatge crema tipus philadelphia
1 rajet de ketchup
ou per pintar
sèsam torrat
PREPARACIÓ
Esteneu la placa i dividiu-la, formant 12 rectangles.
Peleu els tres ous durs, i escorreu la tonyina.
Barregeu la tonyina, els ous, el formatge tipus crema i el ketchup.
Ha de quedat tot ben barrejat, però no cal l'ou quedi polvoritzat!
Llavors col·loqueu una culleradeta de massa en un extrem de cada rectangle.
Tapeu-la amb la massa, d'aquesta manera.
Afegiu una segona cullerada de massa a l'altre costat.
I tapeu amb l'altre extrem de massa. Us ha de quedar amb aquesta forma.
Col·loqueu en una safata de forn, folrada de paper, procurant que les juntes quedin a sota.
Pinteu-les amb ou.
Repartiu una mica de sèsam per sobre de cada una.
Enforneu, a 190 graus, opció rebosteria (dalt, baix i forn) durant uns 20 minuts. Les heu de treure quan estiguin ben inflades i daurades.
Deixeu refredat, i a menjar sense parar!
Aquí un bocinet a la meva mà, tenyida de verd perquè acabava de fer un mural pel sopar de fi de curs de la Dinke! |
m'agrada el full, i m'agraden moltíssim aquestes napolitanes
ResponEliminaMoltes gràcies Lolines!
EliminaNyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!! Això que fas és de pecat, Mònica!! No pots penjar aquestes receptes en aquestes hores! Hahahah Ara no puc esperar per sopar! XDDD
ResponEliminaPetonets :) i m'encanta la idea :D
Trobo que és una recepta facilíssima i amb un resultat espectacular!
EliminaCompletament d'acord amb la Laia...com ho hem de fer ara la resta dels mortals???!!!! Apa, a fer napolitanes de tonyina!!! Amb aquesta pinta!!!
ResponEliminaPetons
Tots i totes a encendre el forn!!! A mi també em passa amb les vostres receptes...m'entren unes ganes irrefrenables de cuinar!
EliminaOhhh que bo!!! I sembla fàcil! petons
ResponEliminaSón facilíssimes de preparar!
Eliminaque bones i que faciletes!!! t'han quedat genials!
ResponEliminaMoltes gràcies Neus!
EliminaHola Mónica, te han quedado muy buenas y bonitas, con el relleno que has puesto tienen que estar muy ricas, pues es parecido a las empanadillas.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Si que tens raó, però sense sofregit! Una abraçada!
EliminaQue bones. Éts la reina de la pasta de full. M'agraden tan en dolç com salat
ResponEliminaÉs que m'agrada molt!!! Una abraçada Rosa Maria!
EliminaMònica, torno a ser jo. Escolta perquè no treus les marques que et fan escriure per demostrar que no som maquines quan t'escrivim un comentari. Jo ja ho vaig treure, no recordo com però només ho pots fer tu. És només un suggeriment
ResponEliminaHo intentaré Rosa Maria!
EliminaDoncs sí que has tingut una bona idea! m'han agradat molt Mònica aquestes napolitanes, Petons, Marta
ResponEliminaEm sembla que provaré més farcits! Una abraçada Marta!
EliminaDemà justament en volia fer de xocolata!!! hahaha
ResponEliminaI tant que han d'estar per llepar-se els dits!! T'han quedat espectaculars Mònica!!! Que boneeeees!!!!
Una abraçada bonica!
Ja ens ensenyaras les de xoco!!! Una abraçada!
EliminaEi, Mònica!! Gràcies per la menció, quina il·lusió, trobar-m'ho per sorpresa!! Anant al tema, veig que últimament fas incursions al món salat, i m'agrada molt, això!! Aplicacions de les napolitanes per fer un sopar complet: les teves salades per començar, les meves dolces per acabar... i seguim!!! ha ha ha
ResponEliminaFet! Segur que triomfem! Una abraçada Marina!
EliminaQuina bona pinta Mònica!
ResponEliminaAixò si, em pensava que les faries de sobrassada, jeje!
Petons!
No pateixis que ja les tenia en ment!!! Una abraçada!
EliminaQuin sopar més bo! tres ingredients que m'encanten, i així ben dauradets al forn boníssims!
ResponEliminaPer menjar en el sofà, mentre mires una bona pel·lícula!
EliminaQue bones farcidetes així!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Gràcies M Glòria!
EliminaUhmmm!! Quina bona pinta!! La setmana vinent estem de festa els prepararem.
ResponEliminaPetonets bonica