Us haig de començar fent una confessió!!! Jo, de petita, i fins quasi bé a l'edat adulta, era mooolt "gafe"! Tot el que podia caure, em queia a mi! Tot el que es podia trencar, se'm trencava a mi! I, molt especialment, tot el que podia passar -parlant en termes negatius-, em passava a mi! D'aquí que porti diversos traus a la cara (al bell mig del front, a la barbeta i a la cella), tingui diverses marques arreu del cos d'accidents múltiples (algun d'ells molt originals com un relacionat amb una peixera, que algun dia us explicaré), i conservi una fama de maldestre que em precedeix! Jo pensava que havia superat aquesta "maledicció", però, darrerament, ha retornat, i, amb un ímpetu que els de casa ja comencen a patir! Fa unes setmanes em vaig entropessar anant pel Passeig de Gràcia de Barcelona i em vaig fotre una trompada que les nenes van al·lucinar. La Dinke només feia que dir: Mònica, Mònica, has donat una tombarella!!! Les seqüel·les de la tombarella han durat unes setmanes (sobretot en un canell que em va quedat ben entortolligat), i just ahir, quan començava a recuperar-me'n, mentre preparava la recepta que avui us presento, i amb la inestimable ajuda de dos gots que no es volien separar, em vaig fer un tall important al dit gros de la mà esquerra!. M'ho vaig curar (ja en tinc pràctica), però, per si de cas, vaig anar a la farmàcia...Crec que, en veure'm, l'ajudant de la farmacèutica es va marejar una mica i em va dir que si fos ella, aniria al metge. La vaig haver de convèncer perquè em donés punts d'aquests de roba, i una bona "tirita" de cobertura. Finalment, em va servir, i jo em vaig fer una cura fantàstica, que em va permetre continuar a la cuina!!! I aquí teniu els resultats, un batut deliciós. El primer -de molts- que adapto del llibre de receptes que us vaig explicar vaig comprar-me al Lidl fa uns dies. I és que cal molt més que un tallet per apartar-me a mi de la batedora!!! Bé, bromes a part, intentaré anar més en compte perquè si continuo així, acabaré amb alguna cosa trencada!!! Espero que us agradi! Per cert, com que, seguint amb la tònica d'aquesta etapa convulsa que estic passant, em vaig oblidar la càmara a casa, i la recepta la vaig preparar a Blanes, vaig fer servir el supermòbil de la meva filla gran (del que està més que orgullosa), i trobo que les fotos no han quedat del tot malament!
INGREDIENTS (Per a 4 batuts mitjans)
Un tassó de cireres desossades (més quatre senceres per guarnir)
Una tassa de llet de coco
Tres cullerades de iogurt grec
Tres cullerades de coco ratllat (més una mica per guarnir el got)
Una cullerada de mel (més una mica per guarnir el got)
Aquí teniu la recepta original! |
PREPARACIÓ
Primer de tot, desossem les cireres, les tallem a trossets i les posem a congelar un parell o tres d'hores.
Un cop congelats els trossets de cirera, preparem la llet de coco i el iogurt.
Finalment, mesurem el coco ratllat (separant-ne una mica per decorar el got).
Posem les cireres congelades, la llet de coco, el iogurt i el coco en un recipient i triturem bé.
Obtindrem un líquid dens, de color morat!
Per endolcir-lo una miqueta, afegim la cullerada de mel, i fem una batuda final.
Llavors reservem a la nevera i preparem els gots per servir. Posem el coco en un plat, i hi suquem la boca del got, que haurem untat amb una miqueta de mel.
Ja veureu que, si us agrada el coco i les cireres, no en tindreu prou amb un got!!!
Que vagi de gust!
Ostres Mònica... quines ganes m'has fet venir de beure'm aquest batut... quina bona fila que fa!!! I així presentat queda xulíssim!!
ResponEliminaPetons!!
Té un gust moooolt original! Si t'agrada el coco, no te'l pots perdre! Una abraçada!
EliminaUna recepta ben fresqueta i abellidora. Sí senyor. Alerta a caure o fer-te més talls!! Salutacions
ResponEliminaGràcies Francesc! Miro de vigilar per evitar mals majors!!! Una abraçada!
EliminaCon un solo vaso noooo jajaja necesito dos por lo menos.Que delicia amiga.Besoss
ResponEliminaJo també en vaig prendre ració doble! Una abraçada Doris!
EliminaMonica, això que ens expliques és tota una novel · la de terror, jejejeje.
ResponEliminaHauries d'anar al metge si el tall de la mà és important, jo em vaig tallar al dit, fa un temps, i la broma em va costar 4 punts de sutura.
Després em va infectar i no vegis el malament que ho vaig passar.
Ja veus no et passen coses "rares" a tu sola.
Sort que el batut està per llepar-se els dits.
Bon cap de setmana,
La meva cura va ser força efectiva (cosa de l'experiència), i el tall sembla que va cicatritzant prou bé! També se m'ha infectat alguna ferida, o sigui que sé de què parles! Espero que aquesta vagi bé! Ja veig que la cuina també és territori perillós! Una abraçada!
EliminaMonica, despues de tu odisea, ten en cuenta que este batido debe estar excepcional, asi que, fuerzas, que te cures pronto y adelante!!!!!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies Naroa! Una abraçada!
EliminaQUE BATIDO MAS RICO, ME APUNTO CON TU PERMISO.BSSS
ResponEliminaNomés faltaria...ja veuràs, si el proves, que és deliciós!
EliminaEspero que estiguis millor de tots aquests accodents.El batut t'ha quedat sensacional i les fotos també.
ResponEliminaCuida't, un petonàs
Oi tant! Me n'han passat tants que tinc força capacitat de curació!!! El dit torna a estar sencer! Petons!
EliminaNoia, podem anar agafades de la mà tu i jo. Després de dos accidents de cotxe, també continuo fent cosetes per la cuina :)
ResponEliminaAquest batut... impressionant! Tot i que, evidentment, jo hi faria més variacions.
Cuida't la mà esquerra i tota tu!
Ostres tu, això dels accidents de cotxe són paraules majors!!! Vigila molt i molts ànims! Petons!
Eliminade vicio!! que rico y potente!!
ResponEliminaVenga, muchos animos i cap amunt sempre! :D
Moltíssimes gràcies!
EliminaThe food looks soo tasty!!
ResponEliminaFollow me on GFC and Bloglovin’ and I'll follow back! Let me know when you’re done over on my blog:)x
Teeniolect
Teeniolect on Bloglovin’
Thanks Salihah! I'll visited your blog!!!
EliminaT'ha quedat un batut amb pinta esplèndida! Espero que només estiguis tenint una mala ratxa (i que passi aviat!!) i que no hagis retornat a la època gafe!! Toquem fusta i millora't aviat! :D
ResponEliminaPetonets :)
Jo també ho espero Laia! Moltes abraçades!
EliminaAquest batut ha de ser boníssim!!!!! Coco i cireres és una combinació espaterrant!!!! Ja tinc ganes dels següents :) PERÒ cuida't!!!! Aquestes ratxes ens venen a tots i remenant a la cuina... tard o d'hora tots hi passem per talls, cremades,...
ResponEliminaPetons
A mi ja em vénen de natural, o sigui que, a la cuina, entre estris perillosos i punxants, ja et pots imaginar!!! Una abraçada!
EliminaQue bo Monica! A mi em van donar un bon grapat de cireres i ja n'he fet iogurt gelat i smothie amb maduixa, cireres i sindria, a part de menjar-les tal qual, és clar!! Però encara me'n queden força així que hauré de buscar alternatives,.... i aquesta proposta teva és ideal i ben fresqueta per aquest dies calorosos!!
ResponEliminaJo vull provar de fer polos de cirera...a veure si et dóno alguna altra idea per aquestes cireres teves!!! Una abraçada!
EliminaT'estas convertint en la reina dels batuts Mònica!
ResponEliminaI que continui així, que aquestes propostes refrescants van de conya!
Petons!
Pots comptar! El que passa és que la calor apreta, i cal buscar remeis! Petons Víctor!!!
Elimina