dijous, 11 de juliol de 2013

BATUT DE MADUIXES I PLÀTAN

Us aviso que, avui i demà les receptes giraran entorn a les maduixes, unes maduixes congelades, boníssimes, ideals per preparar gelats i begudes estiuenques. Per començar, us presento el batut per excel·lència: el de maduixa i plàtan! A més de ser molt i molt nutritiu, és deliciós, i en aquesta època esdevé el beuratge ideal per apaivagar la calor. Veureu que, en comptes de gelat, jo el faig més "sa" i incorporo la frescor a través de les maduixes congelades. I no hi poso sucre, perquè crec que la fruita ja n'aporta suficient de dolçor. Però, tot i aquestes mesures dietètiques, si el proveu de preparar (una preparació que no us prendrà més de 5 minuts), comprovareu que està deliciós, i de ben segur que n'esdevindreu uns addictes!


INGREDIENTS (per dos batuts)
2 tasses de maduixes congelades
2 plàtans petits
2 cullerades de iogurt grec
400 ml de llet

PREPARACIÓ
Per començar, us heu d'agenciar una bossa de maduixes congelades (jo l'he comprada al LIDL).


En el recipient de la trituradora, col·loqueu les maduixes.


Les cobriu amb la llet i hi afegiu el plàtan.


I, finalment, hi incorporeu el iogurt grec. Tritureu-ho tot molt bé. Si veieu que us queda molt espès, afegiu una miqueta més de llet.


I ja el podeu servir, decorant el got amb una rodalleta de plàtan que haure reservat!


Això si, s'ha de preparar i prendre tot seguit, perquè estigui ben fresquet!


Que vagi de gust!

8 comentaris:

  1. Aquest batut fa una pinta deliciosa, i a aquestes hores de la tarda entra de meravella!

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si t'haig de ser sincera Víctor, l'estrany, per mi, és trobar alguna hora en la que no m'entri bé....!!! M'encanta!!! Una abraçada!

      Elimina
  2. Boníssim segur! jo normalment el faig quan es plena temporada de maduixes i tampoc hi afegeixo sucre, i queda genial! ara que m'has descobert aquestes congelades podré continuar fent-lo ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són tot un descobriment! Demà penjaré una altra recepta que he fet amb elles, que ha sortit genial! Una abraçada Eva!

      Elimina
  3. He d'anar al Lidl a comprar aquestes maduixes, tenen una pinta, umm.
    M'encanta aquest batut

    ResponElimina
  4. Mai he fet un batut però crec que ja sé quin serà el primer!!

    ResponElimina
  5. Aquest batut de maduixa i plàtan passa sense gana!!! Rico, rico, Mònica! I amb got ben gran per mi!! ha ha ha.

    ResponElimina