divendres, 12 de juliol del 2013

GELAT DE MADUIXES I FORMATGE QUARK

Com ja us vaig dir ahir, estic immersa en el món de la maduixa congelada i les seves possibilitats. I aquí us en presento una de veritablement irresistible: el gelat de maduixes i formatge quark, amb crispy de gerds!!! Només una advertència, proveu-lo després d'un bon tiberi, perquè si no, la terrina, literalment, s'acabarà volatilitzant! Bon cap de setmana!


INGREDIENTS
350 grams maduixes congelades
3 rovells d'ou
90 grams de sucre llustre
200 ml de nata per muntar
200 grams de formatge quark
crispy de gerds i galetes per decorar

PREPARACIÓ
Primer de tot batem, amb l'accessori globus del batedor elèctric, els ous i el sucre llustre, fins que quedin amb una textura com de crema lleugera, i reservem.



Després es tracta de muntar la nata (també amb l'accessori globus del batedor), i guardar-la a la nevera.



Ara arriba el moment de les maduixes, gelades, que triturarem tot barrejant-les amb el formatge quark.



Aquesta és l'aspecte que ha de presentar la barreja de maduixes i formatge, ben triturada. Penseu que heu de fer l'operació ràpidament per evitar que les maduixes es descongelin, i, poder així aprofitar la seva gelor per tal que el gelat final prengui.


Llavors ja només queda integrar les tres barreges prèvies. Primer afegim la de maduixes i formatge als rovells ensucrats (tot fent moviments de dalt a baix amb un batedor manual).


I després, poc a poc, la nata.


Us quedarà una crema molt freda i força densa però de textura suau.


La col·loqueu a la geladora durant uns 30 minuts.



En treure-la, col·loqueu el gelat en el recipient en el que volgueu portar-lo al congelador.


Deixeu al congelador durant unes 4 o 5 hores com a mínim abans de menjar (i treieu cinc minuts abans de servir).


A l'hora de servir, jo l'he decorat amb un ingredient que he descobert fa poc i que trobo ESPECTACULAR: el crispy de gerds. És una mena de cruixent de gerds, de Home Chef, que t'esclata a la boca, i, a part de tenir una textura brutal, té un sabor fantàstic. I també hi he afegit un parell de galetones, de les típiques de gelat. Què us sembla???




Nomes afegir que, a alguns de casa, els ha agradat tant que n'han menjat 6 boles!!!


Que vagi de gust!

22 comentaris:

  1. aixxx quina delícia, se m'està acumulant la feina...
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Un gelat sense coure els rovells! Molt més senzill, i sembla que boníssim!
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que preparar-lo ocupa poc temps i dóna molt bons resultats!!!

      Elimina
  3. Que rico!!! me encantan los helados y este me lo apunto.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  4. Quin súpergelat!!! Molt bon invent la geladora, oi???
    Bon cap de setmana!!
    Olga

    ResponElimina
  5. ohhh, un altra meravella amb maduixes

    ResponElimina
  6. Té una pinta espectacular.

    Ho provaré substituint el sucre per a edulcorant, per a que sigui apte per a diabètics.

    Aviam quin és el resultat !??

    Lourdes

    ResponElimina
  7. Boníssim! No m' extranya gens que se'n puguin menjar 6 boles!

    ResponElimina
  8. Mònica prou gelats si us plau!! Que ens estem morint d'enveja ;)

    ResponElimina
  9. Mare meva, això és un no parar!!

    Al final algun d'aquests gelats tan bons que estàs fent caurà!

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja estic esperant una versió teva d'algun!!! Segur que millores les meves receptes!

      Elimina
  10. oh! Aquest també mola molt, de gelat, Mònica!! Ets la reina... he he he. Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa ja es foten un embolic entre el que han tastat i els que no....Una abraçada Marina!

      Elimina
  11. Respostes
    1. Gràcies Doris!!! A mi m'agraden molt les maduixes, així que és un dels meus preferits!

      Elimina