Com ja us vaig dir ahir, estic immersa en el món de la maduixa congelada i les seves possibilitats. I aquí us en presento una de veritablement irresistible: el gelat de maduixes i formatge quark, amb crispy de gerds!!! Només una advertència, proveu-lo després d'un bon tiberi, perquè si no, la terrina, literalment, s'acabarà volatilitzant! Bon cap de setmana!
INGREDIENTS
350 grams maduixes congelades
3 rovells d'ou
90 grams de sucre llustre
200 ml de nata per muntar
200 grams de formatge quark
crispy de gerds i galetes per decorar
PREPARACIÓ
Primer de tot batem, amb l'accessori globus del batedor elèctric, els ous i el sucre llustre, fins que quedin amb una textura com de crema lleugera, i reservem.
Després es tracta de muntar la nata (també amb l'accessori globus del batedor), i guardar-la a la nevera.
Ara arriba el moment de les maduixes, gelades, que triturarem tot barrejant-les amb el formatge quark.
Aquesta és l'aspecte que ha de presentar la barreja de maduixes i formatge, ben triturada. Penseu que heu de fer l'operació ràpidament per evitar que les maduixes es descongelin, i, poder així aprofitar la seva gelor per tal que el gelat final prengui.
Llavors ja només queda integrar les tres barreges prèvies. Primer afegim la de maduixes i formatge als rovells ensucrats (tot fent moviments de dalt a baix amb un batedor manual).
I després, poc a poc, la nata.
Us quedarà una crema molt freda i força densa però de textura suau.
La col·loqueu a la geladora durant uns 30 minuts.
En treure-la, col·loqueu el gelat en el recipient en el que volgueu portar-lo al congelador.
Deixeu al congelador durant unes 4 o 5 hores com a mínim abans de menjar (i treieu cinc minuts abans de servir).
A l'hora de servir, jo l'he decorat amb un ingredient que he descobert fa poc i que trobo ESPECTACULAR: el crispy de gerds. És una mena de cruixent de gerds, de Home Chef, que t'esclata a la boca, i, a part de tenir una textura brutal, té un sabor fantàstic. I també hi he afegit un parell de galetones, de les típiques de gelat. Què us sembla???
Nomes afegir que, a alguns de casa, els ha agradat tant que n'han menjat 6 boles!!!
Que vagi de gust!
aixxx quina delícia, se m'està acumulant la feina...
ResponEliminaUna abraçada
És molt i molt bo, i suau!!!
EliminaUn gelat sense coure els rovells! Molt més senzill, i sembla que boníssim!
ResponEliminaMarta
La veritat és que preparar-lo ocupa poc temps i dóna molt bons resultats!!!
EliminaQue rico!!! me encantan los helados y este me lo apunto.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Gràcies Montse!! Jo en sóc una fanàtica!
EliminaQuin súpergelat!!! Molt bon invent la geladora, oi???
ResponEliminaBon cap de setmana!!
Olga
Jo ja no puc viure sense ella!
Eliminaohhh, un altra meravella amb maduixes
ResponEliminaLes maduixes són un bé de Déu!
EliminaTé una pinta espectacular.
ResponEliminaHo provaré substituint el sucre per a edulcorant, per a que sigui apte per a diabètics.
Aviam quin és el resultat !??
Lourdes
I tant! Es tracta d'anar experimentant!!!
EliminaBoníssim! No m' extranya gens que se'n puguin menjar 6 boles!
ResponEliminaI més i tot si el deixo!
EliminaMònica prou gelats si us plau!! Que ens estem morint d'enveja ;)
ResponEliminaSi home...no me'n puc estar!
EliminaMare meva, això és un no parar!!
ResponEliminaAl final algun d'aquests gelats tan bons que estàs fent caurà!
Petons!
Ja estic esperant una versió teva d'algun!!! Segur que millores les meves receptes!
Eliminaoh! Aquest també mola molt, de gelat, Mònica!! Ets la reina... he he he. Petons!
ResponEliminaA casa ja es foten un embolic entre el que han tastat i els que no....Una abraçada Marina!
EliminaQue apetecible se ve y muy cremoso.Besitos
ResponEliminaGràcies Doris!!! A mi m'agraden molt les maduixes, així que és un dels meus preferits!
Elimina