Avui, a través del bloc "April's Kitch" (http://aprilskitch.blogspot.com.es/), he sabut d'un bloc fantàstic, que organitza un concurs que m'ha fascinat a l'instant! Es tracta del bloc "La Cocina de Babel" (http://lacocinadebabel.blogspot.com.es/), i el concurs "Cocina callejera", que consisteix en presentar receptes de plats que es puguin menjar a peu de carrer! I a mi, que ja em feia dies que em rondava una idea de rebosteria salada pel cap, només m'ha faltat això per arribar a casa i posar-me a preparar un frankfurt (l'àpat a peu de carrer per antonomàsia) ben embolicat i engalanat! Ens els hem menjat fa una estona, per sopar, i, a part de quedar molt vistosos, han agradat a grans i petits!
Una placa de pasta de full rectangular
4 culleradetes de kètchup
4 frankfurts
una culleradeta de llavors de rosella
PREPARACIÓ
Agafem una placa de pasta de full rectangular, i en fem quatre porcions, també rectangulars.
Fem incisions verticals a l'interior de cada una de les porcions, com si féssim tires però sense arribar a tallar-les del tot.
Pintem cada porció amb una mica de kètchup.
Llavors, és l'hora d'incorporar l'ingredient estrella: les salsitxes frankfurt!
Tot seguit, embolcallem el frankfurt amb la massa, procurant que la junta quedi a la part de baix.
Col.loqueu-los en una safata de forn folrada de paper.
I els pinteu generosament amb ou.
Aquí teniu a l'artista que m'ha ajudat a pintar-los!
Només us quedarà empolsinar-los amb un pessic de llavors de rosella.
Enforneu, amb opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 25 minuts, fins que s'hagin ben inflat i daurat!
I ja teniu aquests frankfurts embolicats, que, en realitat, us podeu menjar, a peu de carrer, al jardí o al menjador de casa vostra (o un a cada lloc, perquè estan boníssims!).
Com ja us he dit, amb aquesta recepta participo en el concurs "Cocina callejera".
Que vagi de gust!
Que xulis t'han quedat Mònica!! Havia vist alguna vegada la recepta, però encara no m'hi havia atrevit per les calories, jejeje.
ResponEliminaPetons guapa!
Pili... les calories, a casa, amb tres canteules que no paren ni un minut quietes són una necessitat vital!!! Una abraçada!
EliminaJo també faig de tant en tant taller de cuina amb Ione, i aquests enrolladitos, ens encanten
ResponEliminaT'han quedat preciosos igual que l'ajudant
És que cuinar amb ajudants de talla petita sempre és un plaer!!! (menys quan s'esveren i acabem d'ou o de farina fins al capdamunt!!!!) Una abraçada Lolines!
EliminaMònica, acabarem les existències de pasta de full!! Entre el llom, les frankfurts, les mininapolitanes, les palmeretes, la coca de xocolata.......
ResponEliminaPer cert, la meva filla Cristina m'acaba de dir....aquestes frankfurts les has de fer!!!! Quina bona idea!!!!!
Petons!!!
Olga
Olga, la pasta de full és una de les meves preferides, no me'n cansaria mai!!! I té tantes possibilitats! El llom queda a la meva llista de pendents!
EliminaGracias, gracias!!!! Adoro la receta!, aunque en este caso tras ver al artista que pintó la masa creo que es lo más bonito de este post!!!! :)
ResponEliminaEres muy amable y te agradezco muchísimo que juegues conmigo!!
Robo tu receta y mañana sin tardar la comparto!!!
Gracias otra vez y a por el premio!!!! :)
Cariños y bona nit!
Moltíssimes gràcies a tu Juana per la iniciativa i la dedicació al teu magnífic bloc del que, a partir d'ara, seré una fidel seguidora! Una abraçada!
EliminaLlàstima, a mi això dels frankfurts no m'agrada... :-( Però bé podria substituir-ho per botifarra normal, oi? I si em presetes aquest súper ajudant que tens segur que queden genials!! ha ha ha. Petonets, guapa.
ResponEliminaI tant, la versió catalana de tot plegat sempre és més bona!!! Una abraçada Marina!
Eliminalooks so yum... :)
ResponEliminakeep in touch,
www.beingbeautifulandpretty.com
Thanks Pooja! It's a catalan's version of american hot dog!
EliminaKisses!
Quina presentació més xula Mònica!! M'ha encantat! Ha d'estar molt i molt bo! :P
ResponEliminaMolts petons guapa!
Si el frankfurt és dels bons (dels que es mengen a Frankfurt molt plens de tot) és irresistible! Una abraçada!
EliminaQuè bons que deuen estar Mònica!
ResponEliminaEl problema és que sense ajudant no quedaran tan bé com els teus... jeje!
Petonets!!
Això segur Víctor! Ara que, no pateixis, si vols, te la deixo un dia perquè sàpigues el que és cuinar sota pressió!!! Una abraçada!
EliminaYa te compartí en mi fb y twitter ;)...feliz día guapa!!!!!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies Juana, ara miraré de trobar-te al facebook!
EliminaMònica, et felicito!!!!
ResponEliminaQuina bona idea fer els franckfurts per un cantó mès còmodes de menjar, mes lleugers (a mi m'encanten, però el pa i els gadgets sempre m'atabalan una mica!!!) i mès lights al fer-los al forn (tot i que la pasta quebrada s'emporta el lleuguer jajjaja) , però m'encanten i mes que de carrer em sembla una recepta ideal per "divendres o diumenges sopars mandrosos"!!!!
Deliciosos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tens raó, lleugers no ho són gaire! Però són bonísssim...una cosa compensa l'altra! Una abraçada Abril!
EliminaNo sóc massa de frankfurts, a casa no en fem mai. Llàstima perque tenen un magnífic aspecte!
ResponEliminaPtnts
Dolça
I estan molt bons! Una abraçada M Glòria!
EliminaUna idea molt original :)
ResponEliminapetons
Moltes gràcies Aisha!
EliminaMónica, esta es una variante de perritos impresionante. Mejor que con pan. Me ha gustado muchísimo. A mis hijos les encantaría así que tomo nota.
ResponEliminaSuerte en el concurso de Juana y hasta pronto!!!
Carmen
Moltes gràcies Carmen! Una abraçada!
EliminaMònica, m`has donat una idea molt bona per fer els frankfurts. Si els alemanys de casa ho accepten (amb el tema de les salsitxes son uns puristes) ho faré.
ResponEliminaUn petò.
Jo,des de que vaig provar els frankfurts a Alemanya, també ho sóc força de purista!!! Però he de reconèixer que van quedar molt bons!! Una abraçada Sara!
EliminaMe encanta! me gusta mucho conocer a la "pinche" de cocina, sabe mejor cuando ves que lo prepara alguien con esos ojitos de ilusión, además la receta es una #comidacallejera excelente que me ha gustado mucho. Suerte y un beso!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies de part meva i de la "pinche"! Una abraçada!
EliminaHo letto del tuo blog da La cocina de Babel e subito sono corsa a gustarmi l'occhio!!!! Complimenti per le ricette, questa me la segno subito e la proverò molto presto!!!!
ResponEliminaVengo de la cocina de Babel ,ya sabes ella siempre presentándonos blogs estupendos.
ResponEliminaMe gusta la idea de hacerlos con frankfurt ,( yo lo hacía con chistorra ) ,te han quedado preciosos ,que ganas de probarlos así, además del ketchup yo le pondría un poquitín de mostaza.
Vaya ayudante más reguapa que tienes.
Encantada de conocerte
Un petonet y bon pont.
Lourdes