dijous, 18 de juliol de 2013

SOPA FREDA DE SÍNDRIA

Quan fa mooolta calor, no tens ganes de posar-te a cuinar plats calents i carregosos. Et vénen de gust coses lleugeres, refrescants i que no costin massa de fer. Per això us vull ensenyar aquesta sopa freda de síndria que vaig preparar l'altre dia, i que, a part de ser, literalment, un "fastfood", és nutritiva i molt gustosa. A més, en gotets petits o xarrupets, també pot ser un magnífic aperitiu. La idea la vaig treure del bloc Semproniana, de l'Ada Parellada (http://blogs.cuina.cat/semproniana/). A veure què us sembla!


INGREDIENTS (Per quatre racions)
Un quart de síndria (grosseta)
4 tomàquets
2 cullerades de iogurt grec
oli d'oliva verge
pebre
llavors de sèsam

PREPARACIÓ
Netegeu la síndria de llavors, i talleu-la a trossos. Peleu els tomàquets.


Tritureu-ho tot, tant com pugueu, amb el "minipimer".


Quan tot estigui ben triturat, passeu la barreja pel colador xinès.


Afegiu el iogurt, i pebre al gust, i feu una batuda final. Reserveu en un pot, a la nevera, fins al moment de servir.


Condimenteu cada ració amb un raig d'oli d'oliva verge i un pessic de llavors de sèsam.


I a menjar!!!





Que vagi de gust!

12 comentaris:

  1. Aquests plats són els que més vénen de gust ufff, amb aquesta calor

    ResponElimina
  2. Que refrescant i bona aquesta sopa Mònica! I a més és ben fàcil de fer! Avui justament he comprat síndria, així que a veure si en faig algun dia d'aquests! ;)

    Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les llavors de sèsam i l'oli, li donen un gustet boníssim!

      Elimina
  3. MMMMm....quin invent més original!!!! L'haurem de provar.....
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Olga! A veure què et sembla si la proves!

      Elimina
  4. Ostres, fa molt bona pinta Mònica, i segur que és molt refrescant!

    Petons, bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Especial pels dies de caloreta com avui! Una abraçada Víctor!

      Elimina
  5. Quina cosa tan bona i fresca, fenomenal per aquests dies!!!

    ResponElimina
  6. ums... amb iogurt????
    jo crec que prescindeixo del iogurt i m'ho menjo tal qual i sense passar pel colador

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que també seria mooolt bona! Una abraçada Marta!

      Elimina