dimecres, 25 de setembre del 2013

LLIBRES RECEPTES LOW COST III: DONUTS, DONUTS, DONUTS

No he desaparegut ni m'ha engolit el forn, la panificadora o la KA... senzillament, he marxat uns dies de vacances. Aprofitant que es casava el meu nebot gran, amb una granadina guapíssima i simpatiquíssima, a Granada, hem anat a passar uns dies a aquella fantàstica -i aquí l'adjectiu és més que merescut- ciutat. No m'estranya que en Boabdil plorés en lliurar-la als cristians, perquè és majestuosa. A part d'anar de casori -on es van donar una teca de luxe-, hem passejat, hem visitat monuments, hem anat de tapes -això diverses vegades-, i hem visitat alguna pastisseria típica on hem degustat algun dolç del que m'he endut la recepta per ensenyar-vos més endavant! Llàstima que tot el que és bo, s'acaba aviat, i, com diu la meva filla petita, ja tornem a estar en plena rutina. Sort que, a casa, la rutina sempre ens depara un munt de sorpreses! I mira, només arribar a casa, vaig tenir la primera: ma mare m'havia comprat a la botiga Casa, un llibre de receptes de donuts. En realitat, explica una recepta base dolça, i un piló de possibles decoracions, a més d'algunes receptes salades. 


És molt divertit de fullejar, i una font d'idees per decorar dolços, veieu-ne alguns exemples...




A més, pel que em va dir la meva mare, està molt bé de preu (com els altres de la mateixa col·lecció que ja tinc), o sigui que "paga la pena"!!! Si teniu l'oportunitat, aconseguiu-ne un exemplar!

6 comentaris:

  1. No saps el que gaudeixo jo mirant llibres de cuina!! últimament només en compro d'aquests i guies de viatge si tinc la sort d'escapar-me a algun lloc. No m'extranya que Granada t'agradés, és una ciutat preciosa! i aquests donuts... espero aviat veure'n alguna recepta feta per tu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'encanten els llibres de receptes i de viatges...(bé, en realitat els llibres són una perdició per mi!). A veure si aviat puc fer alguna recepta d'aquest!

      Elimina
  2. Oooh el vaig veure pero no el vaig agafar! Si el recomanes, demà mateix vaig a buscarlo! M'encanta qualsevol tipus de llibres de cuina! Petons

    ResponElimina
  3. Ja deia jo, que estaves desapareguda. A Granada! Quina ciutat més preciosa! Només hi he estat un cop, però em va encantar i hi tornaria. imagina't anar-hi de casori, amb tota la pompa! Això segur que no té preu. Veig que ta mare es recorda bé de tu, perquè aquest llibre que t'ha dexiat segur que ens depara un munt de sorpreses dolces... he he he. Petons i ben tornada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Llàstima que aquestes minivacances passessin tan ràpid! Ara, altra cop de ple a la vida quotidiana i a la meva estimada cuina!

      Elimina