Aquesta idea la vaig treure del bloc de l'Olga (http://lacuinadelolga.blogspot.com.es/2013/08/llacos-embolicats-de-pasta-de-full-amb.html). Vaig trobar que, d'una manera molt senzilla, s'obtenia una forma genial! Ella els va fer amb nocilla, però jo vaig fer-ne una versió amb melmelada de taronja i llavors de rosella que també va quedar prou bona! Aquests nusos venen bé a qualsevol hora...així que, animeu-vos!!!
INGREDIENTS
1 placa de pasta de full
melmelada de taronja
1 ou (per pintar els nusos)
llavors de rosella
PREPARACIÓ
Esteneu la placa de pasta de full.
Unteu la meitat de la placa amb la melmelada de taronja.
Doblegueu per la meitat.
Cargoleu cada tira sobre si mateixa.
I tot seguit feu un nus amb la pasta cargolada.
Col·loqueu tots els nusos en una safata folrada de paper de forn.
Pinteu amb ou.
Empolsineu amb llavors de rosella i enforneu, a 190 graus, opció rebosteria (dalt-baix-ventilador), durant uns 12-15 minuts.
Quan estiguin ben dauradets, treieu del forn i deixeu refredar completament.
I ja els tindreu llestos per portar a taula.
Que vagi de gust!
Aquesta nova versió de taronja m'agrada força, segur que estan deliciosos!
ResponEliminaEstaven molt bons...i com que no porten sucre, són molt lleugers!!!
EliminaAquesta nova versió de taronja m'agrada força, segur que estan deliciosos!
ResponEliminaMMMMMmmmmm...quina bona pinta!!! Molt bona idea la melmelada!!!! Una superversió!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Noia, però l'original és la clau de tot!!! Gràcies Olga!
EliminaI es que amb la pastta de full es poden fer tantes coses...
ResponEliminaTan quedat de pel.lícula!!!!
Ja saps que és una de les meves masses preferides!!!
EliminaUna excel·lent (i fàcil) manera d'aprofitar la melmelada de taronja. Això s'ha de provar!
ResponEliminaBé, en realitat jo me la menjaria a cullerades...però sempre se'n pot guardar una miqueta per fer els nusos!!!
EliminaHola Mónica, ja estic de tornada, vinc a teu blog i veig una delícia amb pasta de full. m'encanta.
ResponEliminaMoltes gràcies Lolines!!!
EliminaLa Tina Turner diria... you're simply de best! Hahaha, i no s'equivocaria, no :-)
ResponEliminaOstres Marta...aquest "piropo" tan musical és absolutament desproporcionat!!! Però moltíssimes gràcies!!!
EliminaQuè fàcil és i que macos queden! Me l'apunto.
ResponEliminaMuacs
Ja veuràs que es fan en un moment!!!
EliminaLa mar de ricos te quedaron, a mi hija me encanta las cosas que pones.Besos cielo
ResponEliminaGràcies Doris! A mi també m'encanten les teves receptes!!! Petons!
EliminaQue xulos Mònica i que boníssims!! Una recepta molt fàcil i amb la que quedes genial en qualsevol ocasió!! l'haurem de provar!!
ResponEliminaGràcies Neus...si que és senzilla sí, però ja veuràs que bons!
Elimina