Ja us avançava ahir que aquest cap de setmana havia anat atabalada amb el Girona 10, una iniciativa per promoure la ciutat que inclou estades i àpats a preus econòmics, i l'obertura del mercat del Lleó, tota la tarda del dissabte, per fer un berenar-sopar amb els tastets preparats pels comerciants amb els seus productes. M'ha encantat veure que alguns blocaires, com la meva estimada Marina de http://tapatdetapes.blogspot.com.es hi ha acudit. Quina il·lusió m'hagués fet trobar-la pels carrers de Girona! En fi, que sóc un desastre i no vaig pensar que podíem fer una minitrobada! M'ho apunto per l'any que ve! Total, que l'especialitat d'aquest any és que vaig participar en l'elaboració dels tastets d'una de les parades, on compro bona part dels meus ingredients rebosters. Es tracta de la parada Sabors, que regenta la Teresa, i jo vaig elaborar-li tastets utilitzant els seus ingredients, que sempre són de molt bona qualitat. Un d'ells van ser aquestes senzilles culleretes de xocolata amb llet, ideals per servir amb el cafè. A veure què us semblen!
INGREDIENTS
Xocolata amb llet de cobertura
crispy de gerds
avellanes i panses
PREPARACIÓ
Al bany maria, foneu la xocolata amb llet de cobertura (reserveu-ne una mica per enganxar les decoracions).
Un cop ben fosa, prepareu els motlles amb forma de cullereta. Com que són de silicona, són molt fàcils de desemmotllar.
Els omplim amb la xocolata.
I amb l'ajuda d'una rascleta de plàstic netegem bé la superfície perquè quedi ben plana.
Deixem refredar una mica a temperatura ambient, i llavors les dipositem un parell d'horetes a la nevera. En treure-les, les desemmotlleu amb compte i les disposeu en una safata.
Foneu la mica de xocolata amb llet que haureu reservat, i la deixeu temperar.
Prepareu els fruits secs i el crispy de gerds.
Col·loqueu una miqueta de xocolata fosa a la part concavada de la cullera, i la feu servir de "cola" per enganxar el crispy de gerds i els fruits secs.
I ja les teniu llestes per servir.
La presentació ideal...acompanyada d'un bona tasseta de cafè!
I no podia acabar aquest post sense ensenyar-vos a la Teresa i la seva atapeïda parada del Mercat del Lleó, amb els tastets que vaig preparar, i amb un cartell promocional del bloc!!!
I aquí un petitíssim recull dels molts tastets amb el que ens van delectar els comerciants d'un mercat històric a la ciutat!
Vam sopar d'allò més bé!
Que vagi de gust!
Hola Monica, has elaborat un preciós reportatge de la · festa · de Girona-10, una gran iniciativa, per promocionar aquesta bonica ciutat.
ResponEliminaLes teves culleretes son una delícia com tot el que tu prepares
Gràcies Lolines, a veure si en la propera edició ens hi trobem! Petons!
EliminaMmmmmmm, que bo i a sobre ens mengem la cullera. Boníssim
ResponEliminaÉs un dolç ben pràctic Rosa Maria! Petons!
EliminaBoníssimes aquestes culleretes i acompanyades d'un cafè encara millor! els cripis de gerds súper originals!!!! un petonàs!
ResponEliminaI a més, estan boníssims, són un esclat de frescor a la boca! Petons!
EliminaMònica quina passada!!! Et felicito!!!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies Àgata!
EliminaDéu n'hi do, Mònica,la quantitat de tastets que vas fer! Devia ser la parada més apetitosa I gormanda del mercat! I les culleretes, súper boniques. Ara entenc que estiguessis estressada amb tota la feina que vas fer. Però va quedar tot molt ben presentat. Felicitats.
ResponEliminaEm va fer molta il·lusió que algú confiés en mi per preparar els tastets amb els seus productes!!! Tota una experiència! Petons!
EliminaQuina bona pinta que fa tot!
ResponEliminaJa m'he fixat en aquests motlles de cullereta... T'han quedat molt bé :)
Els motlles de silicona amb formes són un invent genial!
EliminaQuina passada, m'encanten aquestes culleretes, són d'allò més xules!
ResponEliminaI què bones que deuen estar (o estaven...)
Petonets!
Víctor, són d'aquelles coses que passen sense gana!!! Petons!
EliminaUn reportatge fantàstic, amb un tastet genial !
ResponEliminaPerò les culleretes impressionants !!!
Petons
Moltes gràcies!
EliminaQuines culleres més maques, molt xulo el motlle, i el toc final que li has donat m'agrada molt, queden més vistoses.
ResponEliminaPetons.
També els donen un toc cruixent! Una abraçada!
EliminaQuin goig, noia!
ResponEliminaVaig ser afortunada de guanyar un dels allotjaments i vaig passar un bon cap de setmana, menjant a preus de luxe. I encara més afortunada de poder dinar a l'Amaranta i sopar al B12. Vegetals a pedals!!!!!
No vaig poder venir al mercat del lleó perquè estava a l'altra punta de la ciutat, però m'organitzaré per l'any vinent.
Una abraçada!
Vaig pensar en tu tot el finde...pensava que potser el destí faria que ens trobéssim!!! Estic una mica com un llum perquè segurament ni ens haguéssim reconegut! M'alegra que tot anés bé! I que et toquessin aquests restaurants! Ja et vaig dir que el B12 el conec força perquè el vam tenir molt de temps al costat de casa! A veure si l'any que ve ens veiem!
EliminaQuines coses més bones i xules ens has posat!!! aquestes culleretes són molt originals! aquest motlle s'ha de buscar! Segur que la parada de la Teresa va triomfar amb aquestes llaminadures que vas preparar-li!
ResponEliminaVa ser una cosa, això de preparar tastets, que em va fer mooolta il·lusió! Una abraçada!
EliminaQuina pasada de culleres aixi fetes de xocolata,ideals per fer el café!!
ResponEliminaMolt acertada i felicitats per tots els tastets que vas fer!!
Un petonas.
Moltíssimes gràcies Pilar! Petons!
EliminaEspectaculars! Que boniques que et van quedar, m'han encantat!!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies Cristina! Una abraçada!
EliminaSensacional Mònica!!! quin goig de parada i de tastets!!!
ResponEliminaBona pensada organitzar alguna trobada, jo m'hi apunto segur.
Un petonàs