divendres, 21 de febrer de 2014

MAGDALENES ENROJOLADES

L'altre dia la Neus del meu estimat bloc Lo cupcake, va fer uns "cupcakes marmolats" fantàstics! Ella va optar per el duet vainilla-cacau i li van quedar esplèndids! Doncs bé, amb el seu permís, i agafant l'esperit de la recepta, he preparat aquestes magdalenes enrojolades, que han agradat a tothom que les ha tastat. A més, això d'obrir-les i trobar un esclat de color que conjuga a la perfecció amb el gust a fruites del bosc, és d'allò més divertit! Personalment crec que el menjar ha de tenir un color a to amb el seu sabor...no m'entusiasma menjar plàtans blaus i escaroles taronges...així que, vermell i fruites del bosc, trobo que són una bona combinació! I ara, prou de xerrameca i cap a la recepta!



INGREDIENTS (per unes 18 magdalenes)
115 grams de mantega
235 grams de sucre blanc
3 ous
1 culleradeta de vainilla bourbon en pasta
275 grams de farina
1 sobre de llevat químic tipus Royal
1 iogurt d'ovella
60 ml de llet sencera
colorant vermell en pasta
sucre glass per empolsinar

PREPARACIÓ
Primer barregem la mantega i el sucre, en el batedor elèctric, fins obtenir una crema.


Després hi afegim els ous, un a un, sense deixar de batre.


Quan està tot ben integrat, hi afegim la vainilla en pasta.



I finalment hi afegim, alternativament, en dos tongades, la llet, el iogurt i la farina (prèviament barrejada amb el llevat). No cal remenar massa, només fins obtenir una massa homogènia, i a velocitat mitja-baixa.


Un cop tot barrejat, posem una cullerada de gelat de massa a cada paper de magdalena.




A la massa restant, hi afegim colorant vermell i remenem.



Afegim, damunt la primera massa, una culleradeta de la massa vermella.


I amb l'ajuda d'un escuradents, barregem lleugerament.


Enfornem a 180 graus, opció rebosteria, durant uns 15-17 minuts. Per comprovar que estiguin cuits, heu de tocar-los amb el dit. Si la massa retorna (no queda enfonsada), és que està prou cuit!


Deixem refredar un mica, i empolsinem generosament amb sucre llustre. Acabem de deixar refredar damunt d'una reixeta.


Queden molt i molt bones, i són molt originals a la vista, també!



I per dins ja us he dit que queden molt divertides!


Que vagi de gust!

8 comentaris:

  1. Que ricura reina y que copete, se ven preciosasssss.Besos y buenas noches.

    ResponElimina
  2. ummm, com m'agraden aquestes madalenes!!!!

    ResponElimina
  3. Ummmm que colorcito tiene y que ricas!!!
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  4. A part de bonissimes son molt divertides, així de dos colors:
    Petons

    ResponElimina
  5. Mmmm...!!! Té bona pinta!!!!
    mundonubeedeazuucar.blogspot.com.es

    ResponElimina
  6. Que xulas !!! Son boniques i divertides !
    Tens raó, el menjar també ha d'entrar per la vista !!!

    ResponElimina
  7. Quina bona idea aquesta de donar color a les magdalenes! Queden molt atractives a la vista i segur que són un èxit entre el públic petit. I el no tan petit també. Petons.

    ResponElimina