Aquests dies els hem passat al nostre estimat Blanes, al que considerem una mica la nostra altra llar! El temps no ha acompanyat en excés, però hem gaudit moltíssim! Les nenes tenen un munt d'amics, i on vivim encara poden jugar al carrer, així que no paren a casa ni dos minuts!!! Aquest batut (que vaig decidir preparar per si així cridàvem el bon temps) el van engolir, deixant anar un munt d'alabances, entre partit de futbol i partit de futbol, i segons el parer de les tres peques de casa, és el millor que han tastat fins al moment! A veure què us sembla!
INGREDIENTS (per quatre batuts)
2 plàtans
4 boles grosses de gelat de xocolata
800 ml de llet
caramel líquid
8 cullerades de nata muntada
cagallons de xocolata per decorar
PREPARACIÓ
Pelem els plàtans, els tallem a trossets i els col·loquem en el bol del triturador.Hi afegim el gelat de xocolata...
...i la llet.
Llavors hem d'embrutar els gots en el que el vulguem servir amb caramel líquid.
Hi aboquem una bona ració de batut...
...i el coronem amb unes cullerades de nata (queda molt mona així, arrissada, si fem servir una mànega o dispositiu dispensador estriat!)
Només queda que empolsineu, sempre generosament, amb cagallons de xocolata!
Llavors hi col·loqueu una canyeta...aquí vam triar-la groga per allò de fer pal·lesa la presència del plàtan...i a xarrupar s'ha dit!
I us asseguro que prendre un batut beeen fresquet, amb la Mediterrània de fons...és un plaer indescriptible i, per una vegada, i per allò de l'excepció que confirma la regla, molt econòmic!!!
Que vagi de gust!
Té molt bona pinta! :P
ResponEliminaAquest estiu segur que és la recepta estrella!
A casa, a l'estiu, ens alimentaríem d'smoothies i batuts! Són tan bons i refrescants! Petons!
EliminaJo crec que també estaria d'acord amb les teves nenes si tastés aquest batut. Ha de ser la bomba! Ara, de moment, m'esperaré una mica perquè amb els excessos de la mona...... Petons.
ResponEliminaA aquesta època és impossible fer operación biquini!!! Hi ha tanta cosa bona a tastar! Petons!
EliminaUau!!! Boníssim, Mònica!
ResponEliminaGràcies Marina! Una abraçada!
EliminaUn batut molt bo! la combinació no pot fallar!!! bon Sant Jordi!
ResponEliminaGràcies i igualment Teresa! Petons!
EliminaSi a mi de plàtan sol ja m'agrada, amb l'afegit de xocolata, brutal!
ResponEliminaMolt bona idea, encara que no fes el millor temps per gaudir-ne!
Petons!
Si amb una mica de fresca ja era boníssim...no em vull ni imaginar amb les calors de l'estiu! Petons!
EliminaHola Mònica!!
ResponEliminaSóc la Júlia, t'he comentat en alguna entrada anterior i malgrat ja et vaig dir que m'encantava aquest blog que fas i que el visito setmana sí, setmana també, t'ho repeteixo.
Aquests darrers dies he estat preparant algun batut per berenar i he fet bastantes proves, per tant, un dia d'aquests prepararé la combinació plàtan-xocolata. Se'm fa la boca aigua només de pensar-hi !!
Tot i que visc lluny, em faria molta il.lusió poder assistir a un taller-demostració com el que vas fer a Girona.
Molts petonets!!
Júlia
Júlia, em fa moltíssima il·lusió que em segueixis...Moltíssimes gràcies! Ja veig que a tu també t'agrada fer provatures a la cuina! Així és la única manera de trobar les combinacions perfectes i irresistible! Pel que fa al taller, espero poder fer-ne algun altre i anunciar-lo amb temps per, si vols, preparar una excursió a Girona! Molts petons i mil gràcies de nou per seguir-me!
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaQue bo!! I pels dies de bon temps que van arribant... m'encanta!!
ResponEliminaPetons!
Gràcies Cristina! Petons!
Elimina