dimecres, 9 d’abril de 2014

DANISH PUFF PASTRY PASTRIES

Els pastissets que us ensenyo avui, i que van ser les postres de casa ma mare diumenge passat, segons la meva germana -que és molt bona rebostera-, estan en el seu top ten de preferits! Són uns pastissos danesos de pasta de full i formatge, amb glacejat de llimona, que es desfan a la boca!!! Un petit-gran pecat que no podeu deixar de tastar, i que, a més, són facilíssims de preparar! Només afegir que són el meu darrer descobriment del LIDL, que, al final, m'haurà de fer accionista honorària...


INGREDIENTS (per a 6 pastissets)
1 paquet de danish puff pastry (que ja porta un pot de crema de formatge quark)
una mica d'aigua
1 tassa de sucre llustre
el suc d'una llimona

Aquesta és la pasta que heu de buscar a la vostra pròxima excursió al LIDL...


PREPARACIÓ
Dins la capsa trobareu un rotlle de pasta de full i un pot de crema de formatge quark.


Esteneu la pasta de full.


Dividiu-la en sis porcions iguals.


Agafeu cada porció, rectangular i aneu doblegant les vores fins aconseguir uns forma arrodonida. Ajudeu-vos d'una mica d'aigua per aconseguir s'enganxi millor.


Disposeu tots els pastissets damunt una safata de forn folrada de paper.


Obriu la crema de formatge quark i repartiu-la entre els sis pastissets.



Esteneu una mica la crema de formatge pel centre.


Pinteu la massa amb una mica d'aigua.


Enforneu, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), fins que estiguin ben inflats i daurats. Aproximadament uns 18-20 minuts. Jo vaig tapar-los una mica pel damunt, amb paper d'alumini, per aconseguir que s'acabessin de daurar de baix sense que es torressin massa de sobre.



Prepareu el glacejat barrejant el sucre i el suc de llimona, enèrgicament, amb una cullera, fins obtenir un líquid dens.



Amb l'ajuda d'una cullera, regueu els pastissos amb la glaça.


Deixeu assecar una bona estona fins que la glaça s'hagi endurit.


Mireu quin goig que fan!!! I si els tasteu, us robaran el cor...a més de l'estómac!!!



Que vagi de gust!

26 comentaris:

  1. Només de veure'n les fotos, ja se'm fa la boca aigua. Això ha d'estar boníssim!!!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. El Lidl és molt perillòs! :) Aquesta recepta ho reconfirma!! MOLT bona!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És territori prohibit!!! No hi ha manera d'entrar-hi i comprar només allò que tens a la llista! Petons!

      Elimina
  3. psta de full i formatge.......delicios.

    ResponElimina
  4. JJajajajj!!! Què bona, Mònica!!! M'agrada lo de "accionista" de Lidl!!!
    El dissabte aniré al Lidl....vols que digui que et conec? (encara que només sigui virtualment.....) Em faran descompte???
    Tenen pinta de ser molt bons!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. No riguis que crec que gaires clientes com nosaltres i l'amo li pren el lloc a en Bill Gates a la llista de comerciants exitosos! Petons!

      Elimina
  5. Pero que maravilla, me encanta Mónica. Tienen un aspecto buenísimo.

    Besos

    ResponElimina
  6. Respostes
    1. Si te'ls pogués enviar allà els tindries! Petons!

      Elimina
  7. I wish this was avaliable I my country too , it would have made making pastry easy
    Kisses
    www.beingbeautifulandpretty.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Or you can come to Catalonia and taste them!!! Kisses Pooja!

      Elimina
  8. ole!! Semblen boníssims, i que fàcils de fer!! No m'estranya que ta germana els valorés tan i tan bé, és que amb aquesta pinta!! I amb formatge, la pasta de full sempre queda genial. Carai, amb al LIDL!! ha ha ha

    ResponElimina
  9. Uauuuu, quina bona pinta que tenen aquests pastissets!. El proper cop que vagi al Lidl, segur que en compro un paquet.
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Si és que aquests del Lidl tenen de tot, i sempre piquem, oi?
    T'han quedat d'allò més bé, me'n menjava jo un parell ara mateix, jeje!

    Petons!

    ResponElimina
  11. Fa dies que no vaig al lidl i ja veus el que m'estic perdent!! a veure si demà puc passar-m'hi, perquè els postres amb formatge em tornen boja, i amb el glassejat han d'estar realment deliciosos!! un petó!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No pots deixar d'anar-hi una setmana...perquè sempre tenen coses noves, i si no s'acumulen! Petons!

      Elimina
  12. Ai, Mònica, que també vaig veure aquests paquets i vaig passar de llarg! T'asseguro que la pròxima vegada en compro i els faig, perquè tenen una pinta absolutament irresistible. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al Lidl has d'acabar escollint, perquè si compres tot el que et crida l'atenció, no t'hi cap la compra ordinària al carro! Petons!

      Elimina