No penseu que he deixat de banda el meu bloc i les visites a tots els vostres...és que aquests dies he hagut d'anar a la capital del regne veí, per coses de feina, i no em vaig endur el portàtil...en fi...que no he estat tan al dia com m'agrada!!! I jo, amb el telèfon, encara no acabo d'ensortir-me'n...tecles massa petites pels meus dits una mica botifarrons....en fi...que aquesta tarda he decidit dedicar-la a actualitzar-me i a deixar-vos una recepta que se'm va acudir l'altra dia mirant la web http://mmsmake.com/. Hi vaig arribar a través de la de l'Alma Obregón i es veu que l'han creat fa poc per introduir amb força per aquestes contrades els M&M. A casa no han d'introduir res perquè els encanten...així que ja ens tenen guanyats per avançat. De totes maneres, us haig de dir que és una pàgina força interessant però complicada..és difícil d'entrar-hi i t'has d'inscriure per veure determinats continguts, cosa que, a hores d'ara, encara no he aconseguit...en fi...ho continuaré intentant!!! Doncs bé...aquí us deixo aquests cabassets de crema de cacau i M&M...que han sigut molt ben rebuts a la sobretaula!!!
INGREDIENTS (Per 12 cabassets)
1 capsa de pasta de full congelada
12 cullerades de crema de cacau i avellanes
una mica de sucre blanc
un grapat de M&M
una mica de sucre llustre
PREPARACIÓ
Aquesta vegada he fet servir pasta de full congelada...concretament una del LIDL que ve en format plaques petites, i que es cou molt bé i queda hipermegacruixent!
Traieu les plaques de la capsa i les esteneu sobre un paper de forn i les deixeu descongelar uns 10 minuts.
Talleu cada placa per la meitat.
Agafeu cada un dels talls resultants i en pinteu amb una mica d'aigua els marges.
Doblegueu els marges cap a l'interior, i pressioneu, fins a formar un cercle amb les vores gruixudes.
Punxeu l'interior del cercle.
Pinteu les vores amb una mica d'aigua o llet, i ensucreu (les vores) lleugerament.
Col·loqueu i repartiu per l'interior de cada cercle una cullerada de crema de cacau i avellanes (jo he fet servir nocilla).
Enforneu, a 190 graus, en opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 20 minuts. Si veieu que se us inflen una mica del mig, a mitja cocció, punxeu-los una mica més i baixaràn.
Quan encara estiguin calents, hi enganxeu uns quants M&M.
I, per acabar, els ben empolsineu amb sucre llustre....
Ja veureu que, a part de prou bonics...estan deliciosos....cruixents i saborosos...i segur que als més peques els encantaran.
Que vagi de gust!
Quina sobretaula més dolça !! Que facils en un moment els tens fets...
ResponEliminaI en un moment també segur que els tenen cruspits! Petons!
EliminaQue ricas y sencillas, gracias cielo por compartirlas.Besosss
ResponEliminaA casa meva tampoc els cal promocionar-los, els m&ms, en són fans des de sempre. Aquests cistellets serien molt benvinguts, t'ho asseguro. Bona setmana.
ResponEliminaQuins nius tan bonics! Uns pastissets molt "resultons". M'encanten els M&M (més que els lacasitos! ups!)
ResponEliminaMarta
No conec aquest format de lidl, això que sempre que faig servir pasta de full és d'ells, trobo que és la més bona! t'han quedat uns nius fantàstics!
ResponEliminaQuina monada! No havia vist tampoc aquesta pasta de full del Lidl (i sempre la compro allí). Ja m'hi fixaré i en compraré.
ResponEliminaPetons!