dilluns, 4 d’agost de 2014

BROWNIE EN UN POT

Ja sabeu que aquest mes passat vaig canviar de desena, i ma germana, per commemorar l'esdeveniment, i passant de totes les meves advertències al respecte, va decidir regalar a amics i familiars un present inspirat en una de les meves grans dèries: la rebosteria i el bloc; així que va fer aquests pots de preparat per brownie, que van causar sensació (mig Girona està fent brownies a "tutti pleni"). La veritat és que jo també en vaig acabar regalant uns quants (sense la referència als 40 "tacos"), perquè quin millor regal que endolcir la vida als del voltant!!!. Aquí teniu tota l'explicació per poder preparar vosaltres aquests petits-grans-dolços presents, i també com em va quedar a mi...La veritat, és una recepta senzillísima i que de ben segur us donarà, a vosaltres i a tothom que ho regaleu, uns resultats esplèndids!


INGREDIENTS
Ingredients que anaven dins el pot
100 grams de sucre
100 grams de gotes de xocolata
50 grams de farina
1 cullerada generosa de cacau
2 cullerades generoses de nous

Ingredients que s'han d'afegir
100 grams de mantega
100 de xocolata negra de cobertura
2 ous

Aquí teniu el brownie en pot, tal com el va presentar ma germana,
amb l'etiqueta i instruccions corresponents, per si les
voleu reproduir!

PREPARACIÓ
Primer de tot fonem la mantega i la xocolata (jo ho vaig fer, a poc a poc, amb l'ajuda del microones).



Després posem la xocolata i la mantega fosa en un bol, i hi aboquem el contingut del pot-regal!




Barregem molt bé...


i hi afegim els dos ous.


Continuem barrejant fins que tots els ingredients quedin ben incorporats.


Untem un motlle petit, de 15 cm de diàmetre, amb mantega o spray antiadherent...


...i hi aboquem la massa.


Enfornem, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant unes 18-20 minuts (les instruccions posaven uns 12 minuts, però a mi em va tardar un xic més, com sempre, depèn del forn!!!). En tot cas, cal que en punxar-lo el pal no surti massa brut (una mica si perquè el brownie, pel meu gust, és bo amb el cor una mica humit!).


Deixeu refredar completament i talleu a trossets...serviu tot sol o acompanyat amb una mica de nata o gelat...ja veureu que són un dolç celestial!



Que vagi de gust!

10 comentaris:

  1. Te quedó super bueno, en casa lo comemos con una bolita de helado de vainilla.Besoss

    ResponElimina
    Respostes
    1. O amb una mica de nata ben fresqueta...en fi...un pecat capital! Petons!

      Elimina
  2. Quin super regal!!! Jo a la boda vaig fer una cosa semblant però en cookies! Tot en potets ben macos....ja quasi m'obssesiona...últimament estic guardant tots els pots de conserva i els customitzo!jejejeje
    Quina germaneta que tens! Molts petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest tipus de present, en el que ha d'interactuar qui el rep, són una gran idea! I per cert, ja t'ho vaig dir a l'entrada que vas fer, però la festa del teu casament (regal als convidats inclòs) em va semblar la més fantàstica del món mundial! Petons Neus!

      Elimina
  3. Un detall molt dolç i molt especial!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Olga...i a més, consumible en qualsevol moment! Petons!

      Elimina
  4. Quin bon regal! Em sembla una idea genial, això de fer participar a qui ho rep, m'ho apunto per aquest Nadal! Un petó maca

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina
  5. Quin regal més bonic i que bo!!! És un detall molt xulo, jo també m'ho anoto ;)

    Una abraçada Mònica!

    ResponElimina
  6. Quin pot més xulo!! sens dubte aquests detalls tan pensats i preparats són uns regal molt especial, ideals per celebrar el teu aniversari! a més... el brownie està boníssim! un petó!

    ResponElimina
  7. No sabia que havia estat el teu aniversari. Felicitats!
    Jo he regalat brownies en un pot similars als que ens portes i van agradar molt! Un detall molt original i casolà!
    Marta

    ResponElimina