Les nenes estimen moltíssim a la responsable del casal on cada estiu passen el mes de juliol. La Maria hi és sempre, arriba a tot arreu i està pendent sempre del més mínim detall, així que, el darrer dia, van voler que li preparés alguna cosa dolça. L'elecció van ser uns minicupcakes de móra, que van quedar molt vistosos, i que, en ser molt lleugers (perquè estan fets bàsicament de fruita), passaven d'allò més bé!
INGREDIENTS (per a uns 30 minicupcakes)
Per la base
300 grams de farina
2 culleradetes de llevat químic tipus Royal
1/2 culleradeta de bicarbonat
1/2 culleradeta de canyella
140 grams de sucre moreno
80 ml d'oli de girasol
200 grams de iogurt d'ovella
1 ou
1 culleradeta de pasta de llimona
móres fresques
Per la cobertura
125 grams de mantega
300 grams de sucre llustre
125 grams de formatge tipus philadelphia
colorant vermell en pasta
móres fresques
PREPARACIÓ
En el bol del batedor elèctric batem l'ou, l'oli i el sucre, fins obtenir una barreja de textura cremosa.
Afegim el iogurt, i batem una mica més.
Incorporem la pasta de llimona.
Un cop tot integrat, afegim, poc a poc, la farina, prèviament barrejada amb el llevat, el bicarbonat i la canyella, i tamisada. La incorporem a poc a poc, amb l'ajuda d'un batedor manual, i moviments de baix a dalt.
Ens ha de quedar una massa cremosa, densa i marronosa.
Amb l'ajuda d'una mànega, la repartim pels paperets dels minicupcakes. Els omplim fins poc més de la meitat.
Col·loquem una móra fresca a cada paperet, enfonsant-la dins la massa.
Enfornem, a 170 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 12 minuts.
Un cop cuits, desenforneu i deixeu refredar completament damunt una reixa.
Disposeu els minicupcakes freds on els volgueu presentar...en aquest cas, com que eren per regalar, en una caixa d'aquelles tan mones, que venen a Can Berdala, a Girona, i que fan que quedin perfectament col·locats i arrenglerats.
Aneu pel frosting: una suau crema de formatge que contrasta genialment amb l'acidesa de la móra. Col·loqueu el sucre llustre i la mantega, a temperatura ambient, en el bol del batedor, i bateu, amb l'accessori globus, durant uns minuts (primer a velocitat baixa, per evitar un "estropici" a la cuina, i després a velocitat alta). Es tracta d'obtenir una textura cremosa i blanquinosa. Llavors hi afegim el colorant en pasta a voluntat, segons la intensitat de color que li vulguem donar.
Per acabar, aboqueu-hi el formatge crema, i bateu fins que tot quedi ben integrat i cremós.
Col.loqueu aquesta crema en una mànega, sense boca, i deixeu anar un pilonet (com una boleta) damunt de cada minicupke, cobrint la móra de l'interior.
I arrodoniu aquests dolços amb una altra móra fresca al capdamunt...
Són uns minicupcakes molt bons i refrescants, sucosos per dins i per fora, dels que comences a menjar-ne i ja no tens aturador!
Que vagi de gust!
Hola reina !!! que bonics que son ...tenen que ser boníssims ....ets tota una artista...a mi las mores m'apasionen ...vaig a veure si en trobu perque aquesta recepta es molt tentadora !!!
ResponEliminaPetonets !!!...bona setmana !!!
Amb iogurt d'ovella?!?! Deu quedar boníssim! Tenen una pinta espectacular! T'han quedat preciosos i segur que boníssims!
ResponEliminaMarta
Quines mossegades més boníssimes! i a més força sanes, oi? estic segura que a la Maria li van encantar tant com a vosaltres! Un petó!
ResponEliminaMmmm! m'encanten aquests cupcakes així amb la fruita per dins, una delícia!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
Quines ganes de pegar-los-hi una mossegada!!
ResponElimina