dimarts, 16 de setembre de 2014

MAGDALENES D'AVELLANA

La darrera revista Postres de Lecturas ve farcida d'interessants propostes...la primera que m'he decidit a posar en pràctica, en una versió una mica lliure, ha sigut aquesta: unes magdalenes d'avellana. El berenar ideal per aquest inici de curs ple de corregudes amunt i avall, apuntant aquí i allà, i comprant mil i un estris escolars, tots ells imprescindibles segons criteri de les meves peques!!!


INGREDIENTS (per unes 20 magdalenes)
250 grams de farina d'avellana crua
4 ous
1 iogurt natural (l'envàs el farem servir de mesura)
la pela ratllada d'una llimona
2 mesures de sucre
1 mesura d'oli de girasol
3 mesures de farina amb llevat incorporat
un polsim generós de canyella
una mica més de sucre per empolsinar les magdalenes

Aquesta és la farina d'avellana crua que jo compro...es força cara però deliciosa!!!
PREPARACIÓ
En el bol del batedor elèctric col·loquem els ous.


Hi aboquem el iogurt, i rentem el pot ja que serà el nostre instruments de mesura per la resta d'ingredients.



Hi aboquem el sucre...


...la pela de llimona ratllada...


...l'oli de girasol i la farina.


Remenem, a velocitat mitjança-baixa, mentre anem incorporant la farina d'avellana crua.


Per últim, és l'hora de la canyella...una mica a voluntat!!!


Preparem els paperets de les magdalenes.


Els omplim dues terceres parts.


I les ensucrem generosament pel damunt.


Enformen a 170 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador) durants uns 20 minuts. Quan estiguin ben inflades i dauradetes, estaran llestes!


Deixeu refredar sobre d'una reixa....


...i a degustar s'ha dit!!! Qué bones!!!



Ja veureu que no en queden ni les engrunes!!!


Que vagi de gust!

6 comentaris:

  1. Caram, que bones! Energia per començar el curs amb ganes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt necessària l'energia...el setembre, a les famílies nombroses com la nostra, és esgotador! Petons Marina!

      Elimina
  2. Que bones Mònica!! I perfectes per la tornada al cole ;)

    Un petó guapa!

    ResponElimina
  3. Ostres, d'avellana! Molt bona Mònica! Que tingueu molt bona tornada a l'escola!

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són molt saboroses Víctor...a mi és que l'avellana em perd....! Espero superar airosa aquest inici escolar! Petons!

      Elimina