dilluns, 3 de novembre de 2014

CAKE POPS D'APROFITAMENT...O COM DONAR UN FINAL FELIÇ A UNES MAGDALENES SEQUES!!!

Teniu unes magdalenes per casa que havien quedat un pelet seques, així que ahir a la tarda vaig decidir-me a donar-los un final feliç, convertint-les en uns cake pops ben divertits. La veritat és que la recepta em va servir també per aprofitar una parell de restes de buttercream que tenia al congelador i unes figures de xocolata que rondaven pel rebost, i que vaig trinxar per fer servir d'ensopecs per l'interior dels cake pops. Quan fas pastissos o cupcakes amb buttercream, és normal que et vagin sobrant miques...jo les congelo i després les faig servir per fer cake pops...així estan fets en un tres i no res!!! Per tant, aquesta és una recepta de rebosteria d'aprofitament total!!! Mireu qué xulos!!!



INGREDIENTS (per uns 20 cake pops)
9 magdalenes
3 o 4 cullerades generoses de buttercream de vainilla (si l'heu de fer, podeu trobar la recepta a aquí)
trossets de xocolata amb llet i blanca
1 bossa de candy melts blancs
sprinkles de colors

PREPARACIÓ
Col·loquem les magdalenes en el bol del batedor elèctric.


Hi afegim la buttercream (en aquest cas de vainilla però de dos colors diferents) i els trossets de xocolata.


Amassem bé fins obtenir una massa homogènia, densa i humida.


N'agafem porcions i en fem boletes.


Les disposem en una safata i les posem una estona a la nevera.


Agafem canyes d'aquestes "vintage", de paper, i les partim pel mig. Desfem una mica de candy melts blancs en el microones.




Suquem una punta dels trossets de canya en els candy melts fosos, i els clavem a les boletes.



Tornem a posar a la nevera una bona estona més, fins que estiguin ben consistents.


Llavors preparem els sprinkles amb els que els volguem decorar, i fonem la resta dels candy melts.



Quan tingueu els candy melts a punt, traieu les boles enfilades de la nevera, i les aneu sucant.


Les escorreu bé i les aneu dipositant damunt d'una safata folrada de paper sulfurat.


Abans que els candy melt de cobertura s'endureixin, empolsineu amb els sprinkles escollits.


Ara només us queda reservar a la nevera fins al moment de servir!!!


Si els col·loqueu damunt d'un paperet d'aquells de minicupcake o trufa, queden molt elegants!!!



I mireu quin interior més divertit!!!


A casa han sigut molt ovacionats!!! Que vagi de gust!!!

11 comentaris:

  1. Ke vistos i ke bon Mònica!! Jo també vaig guardant les miques (buttercream, pa de pessic, etc) per reaprofitar però al final res de res, sóc un desastre en aquest sentit.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs anima't Sílvia perquè t'asseguro que es preparen en un moment!! Petons!

      Elimina
  2. Molt bona idea! No se m'havia acudit donar-un un final "tan dolç" a les restes dolces de casa! Una abraçada Anna de retallsdecuina.cat

    ResponElimina
  3. Se t'assequen magdalenes??? :D una recepta boníssima. Queda tan bé que es fa difícil que sigui "d'aprofitament", molt divertida i segur que boníssima
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que aquesta setmana, entre la castanyada i les Fires, vaig excedir-me en la producció de dolçaines....d'aquí que algunes magdalenes quedessin relegades pels reis del moment: els panellets!!! Petonarros Marta!!!

      Elimina
  4. Unes mossegades divertides i bones segur!!!

    ResponElimina
  5. Que bonito final tuvieron esas magdalenas Monica!!!!! :) no imagino una mejor manera de terminar en la boca de alguien!!!!!
    Feliz semana linda!!!!!! muassssssssss

    ResponElimina
  6. Quin destí més dolç i més vistós aquests magdalenes!!! sens dubte una bona manera d'aprofitar-les ;). T'han quedat fantàstics, un petó!

    ResponElimina
  7. Querida Monica, solo verlos y como apetecen, besosss y muy buenas noches.

    ResponElimina
  8. Molt bona idea!!! això de l'aprofitament sempre és bo i més si es tracta d'unes magdalenes: prohibit llençar-les!! :) A més, m'agraden amb aquesta combinació de blanc-vermell: molt de fira!

    ResponElimina