dimarts, 2 de juny del 2015

MOSSEGADES DE MATÓ I MANGO

Ja us vaig explicar que el passat cap de setmana vam anar de jornada gastroblocaire a La Cerdanya (La Cerdanya Tour 2015, fantàsticament organitzada per la Montse de La cuina de la mussola, i que productors locals ens van obsequiar amb deliciosos productes de gran qualitat. Així que, en els pròxims dies, us aniré presentant receptes que faré amb totes les delícies que em vaig emportar a casa...La primera, aquestes mossegades de mató i mango, que no necessiten forn i que tot i ser molt fàcils, són prou sofisticades!!! Ah!!! I fetes amb mató, el formatge fresc català per antonomàsia...i en aquest cas, Cadí, garantia de qualitat! A veure què us semblen!!!


INGREDIENTS (Per unes 10-12 mossegades)
10-12 galetes digestive
500 grams de mató Cadí
6 cullerades de melmelada de mango
trossets de xocolatina per decorar

Aquest és el mató...fonament d'aquestes postres!
PREPARACIÓ
Agafeu les galetes digestive, i amb l'ajuda d'un tallador de galetes, les talleu a la mida desitjada. En el meu cas, a la mida de la cullera de gelat que vull fer servir per incorporar el mató.



Amb el mateix tallador, talleu rodones de mango en almívar, que cada vegada és més fàcil de trobar en qualsevol supermercat o botiga de queviures.


Col.loquem les rodones de mango damunt les bases de galeta.


I damunt de cada base, una bola de mató, que podeu fer amb una cullera de gelat. El secret és prémer el mató amb el revers d'una cullera, perquè us surti una semiesfera ben compacta.


Només us queda decorar pel damunt amb melmelada de mango (que a casa també és molt alabada), i us trossets de xocolatina, que en el meu cas eren de taronja...per allò de combinar bé els colors a la cuina!!!



I no més de cinc minuts després de començar, teniu unes postres dignes d'un sopar de "postín" com deia la meva àvia! Que vagi de gust!

13 comentaris:


  1. Mónica; Quins postres tant i tant agradables de menjar - i fàcils també- i fets amb formatges Cadí, éxit assegurat¡¡
    Que vagi de gust Mónica¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Boníssimes i saníssimes aquestes postres Mònica
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  3. Unes postres de luxe!!! Amb productes Cadí, com diu el Josep, èxit assegurat!!! Mmmm

    ResponElimina
  4. Oh que bonessss, poca feina i delicioses!! (se'm fa la boca aigua).
    Petons
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  5. De que manera tan sencilla nos has preparado un postre delicioso.
    Un abrazo
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  6. Que delicia amiga y sano y fresquito.Bssss

    ResponElimina
  7. Quina bona idea! I fàcil! M'encanta! petons

    ResponElimina
  8. Quina bona idea; i és que els bons productes només necessiten un toc personal "especial", com el que dones tú a les teves receptes! Un petonet!

    ResponElimina
  9. Quina salivera Mònica!! i a més súper súper fàcil i sense forn, que amb aquesta calor s'agraeix ;). A més aquesta combinació ha de ser boníssima, a mi el mató em pirra i si és del Cadí, més! un petonàs!

    ResponElimina
  10. Genial!!! Amb aquestes calors no ve gens de gust encendre el forn així que receptes d'aquestes són les millors!! I la combinació em sembla increïble!!
    Petons

    ResponElimina