dijous, 28 de maig de 2015

MUFFINS DE CIRERES

Quin goig de cireres que es troben ja a les botigues...i prou dolces! No podia deixar passar ni un dia més sense emprar-les en una recepta rebostera...I com que es tractava de tenir alguna cosa per berenar...aquí teniu uns muffins de cirera, que es fan de manera quasi instantània, i que estan d'allò més bons! Es veu que fa temps en vaig apuntar la recepta en un paperot, que avui, miraculosament, ha tornat a les meves mans...o sigui que no us en puc dir la font...només que el resultat és immillorable!


INGREDIENTS (per 12 muffins)
1 i 3/4 tasses de farina amb llevat incorporat
1/4 tassa de maizena (o farina de blat de moro)
1/2 tassa de sucre
un pessic de canyella
un pessic de sal
1tassa de llet sencera
1/4 tassa d'oli de girasol
1 ou batut
1 bol de cireres desossades
una mica més de sucre per decorar

PREPARACIÓ
En un bol barregem tots els ingredients secs: farina, maizena, sucre, canyella i sal.


Hi afegim la llet...


...l'oli...


...i l'ou batut...


Barregem amb un batedor manual, just fins que s'integri tot plegat.


Llavors desossem un bol de cireres...


...i les incorporem a la massa.



Només falta omplir els paperets escollits, fins una mica més de la meitat. Jo he triat aquests, típics de muffins, i de color roig!!! Per allò de combinar amb el vermell de les cireres!



Poseu un pessic de sucre al capdamunt de cada muffin...


...i enforneu, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 20-25 minuts, o fins que estiguin daurats i, en tocar-los amb la punta del dit, la massa reboti!


Un cop cuits, desenforneu i deixeu refredar completament damunt una reixa.


I ja els teniu a punt per menjar!!!


Són irresistibles! Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. oooh! t'han quedat super bé!! han de ser molt bones! hem d'aprofitar la temporada de cireres!! bon cap de setmana!

    ResponElimina