dilluns, 17 d’agost de 2015

WATERMELON COOKIES O LES TALLADES DE SÍNDRIA MÉS DOLCES DEL MÓN MUNDIAL!!!

Ja us vaig dir que aquesta setmana m'havia donat per homenatjar la síndria, fent tot de receptes amb la forma de la més refrescants de les fruites d'estiu...i aquí va la segona proposta, que va entusiasmar a les peques i als no tan peques...La veritat és que, com totes les galetes de mantega casolanes, són boníssimes, i, pel que fa la forma, queden precioses!!! ....A veure què us semblen!!! 




INGREDIENTS (per unes 40-50 galetes...dependrà de la mida)
500 grams de mantega
500 grams de sucre
2 ous
2 cullerades de pasta de vainilla
1000 grams de farina
gotes de xocolata
colorant verd i vermell

PREPARACIÓ
Prepareu la massa batent la mantega i el sucre fins obtenir una massa cremosa i blanquinosa, afegint els ous i la pasta de vainilla, i finalment la farina. Un cop obtinguda una barreja homogènia, en retireu la meitat i hi afegiu colorant vermell. Al final, heu de tenir una massa més o menys així. La meitat de la massa restant, la dividiu en dos. Una part la deixeu sense color, l'emboliqueu amb film i la reserveu a la nevera, i l'altra la tinteu amb colorant verd, també l'emboliqueu i, igualment, la reserveu a la nevera.


Doneu a la massa la forma de cilindre.


Emboliqueu amb paper film i reserveu a la nevera un parell d'hores. Col.loqueu el cilindre dins un taper o recipient amb la mateixa forma, perquè així us assegureu que la massa no es deforma.



Passades dues hores, de la massa restant, que també haureu reservat a la nevera, n'agafeu la meitat i l'estireu fins a formar un rectangle de 0,6-0,8 cm aprox.



Preneu el cilindre vermell (prèviament desembolicat), i l'enrotlleu amb la massa sense color.


Premeu bé perquè quedi tot ben compactat, torneu a tapar amb paper film, i deixeu a la nevera una horeta més, també dins un recipient cilíndric.


Repetiu la mateixa operació amb el quart de massa restant, que prèviament haureu tintat amb colorant verd.




Deixeu reposar el cilindre completat tot una nit a la nevera, i l'endemà, amb calma, talleu a rondanxes, doneu forma de tallada de síndria, 



Claveu a la massa vermella gotes de xocolata negra, per imitar les llavors.



I només us queda enfornar, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 12 minuts aprox. No les deixeu torrar massa perquè perdrien la vivor del color.


Un cop cuites, desenforneu i deixeu refredar damunt una reixa...


I ja teniu les tallades de síndria més dolces del món preparades per menjar!!!


Que vagi de gust!

7 comentaris:

  1. Mònica, són precioses! Un bon homenatge a una de les fruites preferides de l'estiu!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Que originals! iep n'hi ha una que ja li han clavat mossegada jejeje
    Petons Mònica
    Anna

    ResponElimina
  3. Ets una artista! T'han quedat unes galetes molt divertides i segur que delicioses! Un petonet!

    ResponElimina
  4. Xulíssimes!!! M'encanten Mònica, si tinc un sopar l'estiu, segur que hi seran de postres.
    Un petó.

    ResponElimina
  5. Ets una artista! quines galetes més xulíssimes, quan les he vist he flipat, però gràcies al pas a pas veig que potser en un moment d'inspiració i paciència m'hi atreviria i tot, segur que la gent es queda amb la boca oberta quan les veuen! un petó guapa!

    ResponElimina
  6. Que xules i colorides! Ho provaré de fer!

    ResponElimina