diumenge, 15 de novembre de 2015

LIME BUNDT CAKE PER CELEBRAR EL DIA INTERNACIONAL DELS BUNDT CAKES!!!

Avui és el dia internacional del Bundt Cake, i per honorar la diada (com ja comença a ser tradició a casa...mireu aquí la commemoració de l'any passat), i participar en un concurs fotogràfic que ha organitzat la sempre fascinant botiga Gadgets&Cuina -on hi ha de jurat la Bea Roque-, aquest matí he preparat aquest Bundt Cake de Llima amb un motlle nou que tenia reservat per una gran ocasió: el motlle quadrat de Nordic Ware (l'squared pan)...una preciositat de motlle, que permet crear un pastís que entra pels ulls abans que per l'estòmac (que també...i molt..perquè té una textura celestial!!!). A veure si hi ha sort!


INGREDIENTS
3 ous
150 grams de sucre blanc
125 ml de llet tèbia
160 ml de crema de coco
125 ml d'oli de girasol
3 cullerades de pasta de llima
80 grams de farina d'ametlla
325 grams de farina de blat
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
un pessic de sal
sucre llustre i gominoles per decorar

PREPARACIÓ
Batem els ous i el sucre, amb l'accessori globus de la KA, fins que doblin el seu volum.


Llavors, amb un batedor manual, i moviments de baix a dalt, incorporem, amb un filet, la crema de coco, la llet tèbia i l'oli de girasol.



Llavors és el torn de la farina d'ametlla...


...i la pasta de llima...que a mi m'entusiasma!


I, finalment, també molt suaument i amb els mateixos moviments, incorporem la farina, prèviament barrejada amb el llevat i la sal, i tamisada.


Triem el motlle de bundt...en aquest cas el quadrat, que trobo preciós...


...ruixem amb spray antiadherent...


....i omplim amb la massa obtinguda.


Enfornem, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a dalt, baix i ventilador), durant 40 minuts. Un cop cuit, desenfornem i deixem refredar dins el motlle 10 minuts.


Acte seguit, desemmotllem, i deixem acabar de refredar damunt una reixa.


Un cop fred, empolsinem amb sucre llustre, decorem amb gominoles cítriques...


...i degustem!!! Mireu quin interior més esponjós i tendre!


Que vagi de gust!

7 comentaris:

  1. Es pot fer sense KA? No en tinc, però m'agradaria fer-los...
    Quin goig que fa!!!

    Molta sort al concurs!!!
    Ptns i Salut!
    Lourdes

    ResponElimina
  2. Precios!!!!! He de probar aquesta pasta de llima!! Molta sort Monica!!!

    ResponElimina
  3. Impressionant! La recepta és molt bona! El motlle...què t'he dir? És molt bonic!
    Petons i...molt bona setmana!
    Olga

    ResponElimina
  4. Muy bien festejado está con este molde se ve muy vistosillo y sencillo.Un besito guapa.

    ResponElimina
  5. Seguro que ganas, con las fotos del paso a paso queda perfectamente explicado. Tiene una pinta excelente.
    Besos
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina