divendres, 13 de novembre de 2015

MAGDALENES DE COCO I CACAU AL CARAMEL SALAT

Avui, casa meva, és plena de criatures, pròpies i alienes...Ma filla petita ha decidit muntar una festa de pijames amb dues seves amigues, i la gran ha convidat a la seva inseparable des de petita...sort que la mitjana ha decidit que havia de sortir a comprar una jaqueta amb la seva colla, i ha desencallat una mica l'espai...en fi..que calia un berenar ràpid, dolç i deliciós, per nodrir bé a la colla!!! I vet aquí que, barrejant diversos ingredients del rebost, m'han sortit aquestes magdalenes, que, donat l'èxit que han tingut, tornaré a repetir ben aviat!


INGREDIENTS (per unes 16 magdalenes)
200 grams de sucre moreno
100 grams d'oli de girasol
2 ous
220 grams de farina de blat
20 grams de cacau
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
160 ml de crema de coco
2 o 3 cullerades de coco ratllat
xocolata ratllada
caramel salat

PREPARACIÓ
En un bol, col.loquem el sucre moreno i l'oli, i batem manualment.



Afegim els ous i continuem batent fins obtenir una massa cremosa.



Barregem la farina, el llevat i el cacau.


I preparem la crema de coco.


Incorporem la farina, prèviament tamisada, i la crema de coco, a tongades, sense deixar de batre.




Obtindreu una massa ni massa líquida ni massa espessa. Amb ella, ompliu els paperets de magdalena.



Empolsineu generosament cada magdalena amb coco ratllat i xocolata ratllada.



I enforneu, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant aproximadament uns 15-18 minuts, o fins que estiguin ben daurades i esponjoses.


Un cop cuites, desenforneu, deixeu refredar una mica...


...i decoreu amb un bon raig de caramel salat (aquest és francès, però crec que també n'he vist en algun supermercat de per aquí...).



Serviu-los tot seguit...i ja veureu com són vistes i no vistes!!!


Que vagi de gust!!!

3 comentaris:

  1. Que ricas te quedaron y muy jugosas guapa.Que pases un buen fin de semana.Doris mis cosillas.

    ResponElimina
  2. Tenen molt bona pinta!!!!! Una bona combinació!!!!!

    ResponElimina
  3. Crec que mai he vist la crema de coco. És un ingredient interessant per anar fent proves. Aquestes magdalenes fan una pinta viciosíssima!
    Marta

    ResponElimina