diumenge, 3 de gener del 2016

MADUIXES A LA CANYELLA...UNES POSTRES SANES I REFRESCANTS QUE S'AGRAEIXEN DESPRÉS DE TAN TIBERI NADALENC!

Avui, després de dies de tiberis continuats salats i dolços, us proposo unes senzillíssimes postres que son les preferides de casa en època de maduixes: les maduixes a la canyella!!! Els ingredients: sans i fàcils de trobar; el resultat: un esclat refrescant pel paladar! A veure què us sembla!

ç


INGREDIENTS (Per a 6-8 persones)
1 quilogram de maduixes netes i tallades a trossets
4 o 5 cullerades generoses de sucre moreno
1 o 2 culleradetes de canyella
el suc de 3 taronges
unes rodanxes de taronja per decorar

PREPARACIÓ
Busqueu unes maduixes o maduixots ben formosos. Renteu-les, talleu-les a trossets petits i col.loqueu -les en un bol.



Afegiu el sucre moreno (en aquest cas, un que vaig portar de França, on li diuen "cassonade").



També la canyella...


...i finalment el suc de les taronges.


Barregeu molt i molt bé tot plegat, per tal que sucre i canyella quedin ben repartits, i deixeu reposar una parell d'hores com a mínim a la nevera.


Serviu en got o copa ben vistós, i decoreu amb mitja rodanxa de taronja...


Ja veureu quina cosa més deliciosa!!! Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. Ara mateix em menjaria un bol ben ple d'aquestes maduixes!!!
    Petonets i....molt bon Any, Mònica i família!
    Olga

    ResponElimina
  2. I tant que són unes postres ideals per aquests dies!! a més que són boníssimes ja ve de gust cosa suau, oi?? així amb canyella no les he menjades mai, però m'emporto la idea! Feliç 2016 a tota la família, petonets!!

    ResponElimina